Reklama

Reklama

Múmia: Hrob dračieho cisára

  • Česko Mumie: Hrob Dračího císaře (viac)
Trailer 1

Zlo sa práve prebudilo. Múmia sa vracia. Už zase, tentoraz však opustila vyhriate piesočné duny a vynorila sa až v Číne. Pokračovanie úspešných filmov Múmia a Múmia sa vracia... V starovekej Číne sa stretne mocný cisár Hen, ktorý túži po nesmrteľnosti a vláde nad celým svetom, s čarodejnicou C´Jüan a podľahne jej prekliatiu, keď ju pripraví o milenca. Ohrdnutá a oklamaná žena premení Dračieho cisára na múmiu pod terakotovým povrchom a jeho 10-tisícovú armádu na terakotových bojovníkov. Nanešťastie na prachom a časom zaviatu hrobku cisára roku 1946 narazí archeologická výprava, ktorej členom je aj Alex, syn dobrodruha Ricka O´Connella a krásnej Evelyn, ktorý je rovnako oplašený ako jeho otec. Zradcovský generál Jang chce cisára oživiť a spolu s ním a jeho vojskom ovládnuť svet. Zúfalý Alex sa preto obráti na jediné dve bytosti, ktoré si dokážu poradiť s nemŕtvymi, teda na vlastných rodičov, ku ktorým sa pripojí aj výstredný strýko Jonathan. Čoskoro všetci traja zistia, že tieto múmie sú z inej ligy, ako boli tie egyptské. Napriek úsiliu skupinky odvážlivcov, ku ktorým sa pripojí aj C´Jüan a jej dcéra, pôvabná Lin, sa Dračí cisár postupne oslobodzuje z prekliatia a približuje sa k svojmu cieľu. Všetko vyvrcholí veľkou bitkou terakotovej armády s armádou kostlivcov pod vedením Lininho otca, generála Minga. Podarí sa Dračieho cisára zastaviť a zachrániť svet? (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

09.04.2012

Ačkoli závěr Hrobu Dračího císaře hláškou o jistém nálezu v Peru naznačoval pokračování, už se ho nikdy nedočkáme. Studio Universal se rozhodlo, že je načase s touto sérií skončit... a začít znovu od… (viac)

Středověk zajímavější než Vin Diesel?

Středověk zajímavější než Vin Diesel?

11.06.2009

Pro Roba Cohena zřejmě ano. Jeho dalším filmem měl být návrat k hrdinovi, kterého kdysi s Dieselem docela úspěšně uvedli na plátna kin, přičemž rozstříleli nejen Prahu, ale i velehory tyčící se těsně… (viac)

Nej filmy roku 2008

Nej filmy roku 2008

25.12.2008

Mezi ČSFD uživateli s nejvíce body jsme udělali malý průzkum, které filmy se jim v roce 2008 líbily nejvíce a které nejméně. Nejedná se o žádné „ČSFD Oskary“ ani žádnou oficiální statistiku, jde… (viac)

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (viac)

Reklama

Reklama