Reklama

Reklama

Lara Croft: Tomb Raider - The Endless Path

všetky plagáty
Krátkometrážny / Akčný / Dobrodružný
Taliansko, 2012, 11 min

Obsahy(1)

Lara Croft, zranená a vyčerpaná, dokončuje svoju poslednú misiu, objav prastarého a tajomného pergamenu. Cesta v lese je plná pascí a nástrah, ale to nie je to najväčšie nebezpečenstvo... (Carol Pifková)

Recenzie (4)

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Síce mi ten iný jazyk než anglický dosť vadil ale ženská, ktorá stvárnila Laru vyzerala pomerne prirodzene alebo teda to ako hovorila. Ono nebolo to až tak zlé na TR kraťas len škoda tej kvality videa. Tá neustále sa trasúca kamera bola naozaj hrozná. Stopáž tak akurát asi keby je to dlhšie je to čím ďalej horšie. ()

SeanLSD odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak sme si vyšli s frajerkou v nedeľu do miestneho lesoparku, že natočíme TOMB RAIDERa. Napriek peknej Lare otrasná strata času. Amatérska Lara Croft jedine v XXX verzií! ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Toľká to zbytočnosť opäť na svete v podobe talianskeho kraťasu na motívy Tomb Raider série. Toto nemalo s hrou takmer nič spoločného, keď nepočítam hlavnú postavu, ktorá bola mimochodom brutálne sympatická a to je asi to jediné, za čo tomuto snímku dávam hviezdičku. Inak je to ale jedna malá amatérska katastrofa. 20 % ()

Reklama

Reklama