Reklama

Reklama

Tri dni, tri vraždy. Hongkongom otriasla vražedná séria, ktorej obete majú spoločné tri znaky - sú to muži z lepšej spoločnosti, vo chvíli smrti sa všetci usmievajú a všetci sa dôverne poznali s tou istou mladou ženou. Prípad dostane na starosť dvojica hongkonských policajtov, ktorí už nemôžu byť odlišnejší. Feihong Huang (Jet Li) je plnokrvný veterán, Buer Wang (Zhang Wen) impulzívny a nie príliš šikovný nováčik. Huang je  majstrom kung-fu a Wangovi väčšinou pomáha z nepríjemných situácií. Nerovní vyšetrovatelia sa spoločnými silami pustia do práce a vypátrajú dve záhadné sestry. Wang podozrieva začínajúcu herečku Liu Jinshui (Shi Shi Liu), ale tá je zrejme nevinná. Potom sa zameria na jej sestru Dai Yiyi (Yan Liu). Wang sa rozhodne vystupovať ako Liuin priateľ, aby na seba pritiahol vrahovu pozornosť a stal sa jeho ďalším cieľom. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (23)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Tak debilná zápletka a tak debilný film, že som sa pri pozeraní nemohol prestať usmievať. Takýto druh výplachov môžem. A najlepšie ich robí práve Ázia. Expresia, nápady, ktoré hraničia s absurdnosťou a niečo čo stojí na tak labilných nohách, že len čakáte kedy sa to počas pozerania celé zosype. A ono sa tak nestane. Je to skrátka ko**tina, držiaca pokope. Treba pri nej vypnúť. Dôvod prečo som sa k nej dostal je Michelle Chen. Ja tie bacuľaté číňanky s nádherným úsmevom jednoducho môžem. Je to mix kung-fu filmu a wuxia filmu a je to tak trocha Stephen Chow, ale bez toho nadhľadu. Jediné čo tomu pomáha je fakt, že sa to neberie vážne. Lieta sa tu vzduchom, strieľa sa tu, ale akčnú scénu by to človek aj tak nenašiel. Ale niečim je mi to strašne sympatické. Možno tým, že sa to na nič nehrá a že na konci nie sme o nič viac múdrejší ako sme boli na začiatku. Michelle by si ale zaslúžila konečne nejakú výživnejšiu úlohu. Keď to takto bude pokračovať ďalej, budem sa báť, že sa bude mrhať jej potenciálom. A to by bola preveľká škoda. Objektívne je to za 2*, ale mňa to bavilo. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je velmi slaby pokus o zabavu,ako komedia takmer bezzube,ako akcny film bieda a utrpenie,je tu totiz pouzite mnou hrozne neoblubene takzvane sci-fi kung-fu,kde ludia lietaju vo vzduchu a uplne tvorcovia je*u na gravitaciu,Jet Li totalne zapadol prachom,dokonca je viditelne,ze v boji pouziva dvojnika,jednu hviezdu dam za zeny,lebo zopar je ich tu peknych...:-) ()

Reklama

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Jet Li jako detektiv Huang Fei Hong připomíná jménem svojí přelomovou filmovou postavu Wong Fei-Hunga ze série Tenkrát v Číně (Once Upon a Time in China) a ve dvou scénách je to vzpomenuto i hudební znělkou. Mrknutí na diváky v podobě názvů nelegálně stahovaných kung-fu snímků Fearless (Obávaný bojovník) a Flying Swords of Dragon Gate (2011) s dodatkem "Hej, vypadáš povědomě" se povedlo. Soubojů je poměrně dost, ale jsou docela dost předrátované a hůmor občas ulétne až moc. Jet Li patří k triu hlavních policejních hrdinů, ale hraje spíš druhé housle, protože v průběhu příběhu odbojuje pouze své souboje a pak zase mizí z plátna. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Naprostá fantasmagorická slátanina u které jsem se fakt nasmála. Co na tom, že bojové scény vykradli nejspíše z Metrixu, dialogy z nějaké mexické telenovely a zápletku šlohli tak z Večeru pod lampou. Film je v podstatě totální brak, ale je to sranda. Nelogičnost děje i chování postav udělalo ze snímku zábavnou jednohubku, co shlédnete a víc se k ní nikdy nevrátíte. Za mne 60%. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jet Li se objevil v akční komedii, která je v chanovském duchu, ale místy dotažená až do skutečných absurdit, jako je létání postav. Nijak mi to nevadilo, přidávalo to na grotesknosti celého filmu, který je překvapivě zábavný a překvapivě dobrý v akčních scénách. S těmi herci se prostě bavíte, stejně jako se oni bavili během natáčení. ()

Galéria (107)

Zaujímavosti (1)

  • Během filmového natáčení, které odstartovalo v Hongkongu během letních měsíců v roce 2012, se během natáčení nebezpečné automobilové scény, v níž řidič jednoho z automobilů ztratil na krátký okamžik plnou kontrolu nad vozidlem, do hloučku filmových tvůrců - kameramanů vřítilo jedno z vozidel. Jednoho z filmových tvůrců připravilo takřka o život, zatímco dalších devět lidí včetně jedné ženy vážně poranilo. O nic lépe na tom nebyla ani samotná posádka automobilu, kterou z útrob vysvobodil až zásah specializovaných záchranářů. (Conspi)

Reklama

Reklama