Reklama

Reklama

Jack Hunter a stratený poklad Ugaritu

(TV film)
  • Česko Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů (viac)
všetky plagáty
Trailer

Ugarit bolo staroveké mesto, ktoré dnes pokrývajú piesky Sýrie. Podľa legendy sa v ňom nachádza bájny poklad nazývaný Nebeská hviezda, ktorý miestni obyvatelia ukryli pred Egypťanmi. Mladý archeológ Jack Hunter (Ivan Sergei) ukradne zo súkromného múzea v Paríži mezopotámsku tabuľku, o ktorej jeho mentor, profesor Shaffer (Sean Lawlor), tvrdí, že obsahuje zakódovanú mapu skrytého pokladu starovekých Ugaritov. Jack tomu spočiatku neverí, ale keď Shaffera zavraždia, odcestuje do Sýrie, aby preskúmal miesto, ktoré Shaffer ešte stihol označiť na mape, a vypátral Shafferovho vraha. V Damasku ho čaká Sýrčanka Nadia (Joanne Kellyová), ktorej úlohou je chrániť sýrske pamiatky, a jej vodič Tariq (Mario Naim Bassil). Cesta k miestu, kde by mal byť ukrytý poklad, je už onedlho posiata mŕtvymi telami. O získanie pokladu súperia sýrsky obchodník s umením Ali a neslávne známy Albert Littman (Thure Riefenstein), ktoré Jack podozrieva, že pracuje pre Rusov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (47)

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Sýrii potkaly, potkávají a asi budou potkávat horší věci, než natáčení tohoto filmu. Sága Flynna Carsena je zábavnější. Zase díky filmu jsem se dozvěděl o městě Ugarit, které skutečně existovalo a bylo zničeno mořskými národy. Což byli třeba Filištíni, kteří byli z Kréty. Tím nechci vůbec naznačit, že by tvůrci filmu s nimi měli něco společného a byli k.....i. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Zkoukl jsem všechny tři díly za sebou a můžu říct jen wow. Docela mě udivuje že někdo natočí něco takovéhleho, levnost a televiznost je tu cítit všude což by moc nevadilo ale to že režisér se ani moc nesnažil(něbo mě to tak přijde) je do nebevolající. Celý 4 hodiny jsem si připadal jak na houpačce chvíli jsem se bavil(Ale opravdu jen chvíli) a pak se šíleně nudil. Celou sérii hodnotím jako lehce podprůměrnou, ale už do toho nikdy nepůjdu. BTW Sergei je docela machr. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Naprosto prumerna dobrodruzna televizni zabava od rezisera Eldorada Terryho Cunninghama tohle je asi tak zhruba na stejne urovni hlavni hrdina je celkem sympatickej hlavni zaporak je spravnej parchant nelze od toho cekat nejakou super pecku Indiana Jones to veru neni na druhou stranu o dost lepsi nez vsichni ti dnesni Flynni Carseni a Alaini Qutermaini a podobny sracky co se dneska toci ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Mankote, to tady na ČSFD všichni potřebují výbuchy a akci á la Indiana Jones? Na to, že je to televizní film, má slušný scénář, jemnou porci nadhledu i skvěle vybrané exteriéry, kde si kamera vyhrála, záporák je jedna báseň... Že se odkazuje tenhle film (a ty dva další) k Indiana Jonesovi? No a co? Indiana Jones taky vykrádá, co bylo dávno před ním, minimálně Alaina Quatermaina. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Nechápu, nechápu, nechápu. Kdyby to Indyho vykrádalo jen ve stylu zápletky, prosím. Nebo kdyby to byla parodie či pokus o parodii (Flynn Carsen). Jenže ono ho to vykrádá naprosto ve všem a, co je nejhorší, ten film se přesto pořád tváří jako naprosto vážně míněná věc. Vždyť JH má na sobě i stejné hadry jako doktor Jones a pochopitelně si neodpustí ani klobouk či plyntašku křížem přes hruď zavěšenou... Čekal jsem jen na chvíli, kdy ten kašpar popadne bič a ozve se Williamsova fanfára hraná na elektronické varhany Toshiba.Jedna hvězda za fakt, že mě film bůhvíproč nedonutil v půlce zmáčknout tlačítko stop a disk rozšlapat na milion kousků. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama