Reklama

Reklama

Lovkyňa tajomstiev

(seriál)
  • Česko Lovci pokladů (viac)
Fantasy / Mysteriózny / Dobrodružný / Akčný / Sci-Fi
Francúzsko / Nemecko / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrajú:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(66)

Profesorka histórie Sydney Foxová (Tia Carrere) a jej spolupracovník Nigel Bailey (Christien Anholt) sa vydávajú na cestu za stratenými pokladmi dávnych civilizácii, po ktorých túžia nielen klienti Sydney Foxovej, ale aj chamtivci bez škrupuli najímajúci si bezcharakterné indivídua. Krásna profesorka Sydney Foxová tak neraz musí nielen rozlúštiť zložité hádanky vedúce k objaveniu artefaktu, ale musí obstáť v boji proti nepríjemným súperom sledujúcich ju pri hľadaní a pokúšajúcich sa jej objav odcudziť a ju odstaviť a zneškodniť. (pravo)

(viac)

Recenzie (162)

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Půvabná archeoložka, která se nebojí svléknout do spodního prádla v každém třetím díle částečně zachraňuje čest seriálu, jenž se snaží být variací na Indiana Jonese(ale jdou na to chytře místo staříka s bičem modelka stále opálená :))). Celý seriál naprosto dojíždí na neschopnost tvůrců vytvořit silné téma, které by se prolínalo např. celou sérií a v každém díle se snaží vymýšlet nové artefakty a nové obměny tématu "najdi tohle-uteč těmhle a dej to do muzea". ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Tia Carrere, tak na ten je okúzľujúci vzhľad sa naozaj dobre pozerá. Naviac keď dostane úlohu odvážnej archeologičky a bádateľky po dávno stratených pokladoch, kde naplno predvedie nielen svoj šarm, ale aj bojové umenie, tak to už je hej. Skvelo je sekunduje Christian Anholt a spolu vytvárajú dvojicu ktorá sa veľmi dobre dopĺňa, nielen charakterovo, ale aj výzorovo. Tento seriál je ako ideálna voľba na každé popoludnie. Dobre sa človek odreaguje a má možnosť dozvedieť sa niečo aj s histórie a kulurológie. Je to naozaj príjemné. Indiana Jones je aká si ikona, ktorá inšpirovala mnohých tvorcov k vytvoreniu seriálov podobného tipu, ale tento má skutočne niečo do seba. Dokonca ešte aj tá zvučka stojí za to a ako celok to pôsobí veľmi dôverihodne. Efekty však nestoja za veľa a kulisy, prípadne nejaké masové scény to tiež nie je ktoviečo. Ale aj napriek tomu, že rozpočet bol zrejme limitovaný a nie je to produkcia USA je to veľmi slušné a preto odo mňa 4 hviezdičky. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ľahký a nenáročný dobrodružný seriál na nedeľné popoludnie, ktorý čerpá z viacerých zdrojov, no najmä z postavy Indiana Jonesa. Tia Carrere v roli (akčnej) archeologičky Sidney Fox je dobrá a Ch. Anholtom (jeho asistent, ktorý takmer vždy sa bojí) sa skvele doplňovali. L. Booth (a jej výkon) však mi nesedel. Posledná séria v kvalite nevyrovnala k predchádzajúcim. Pre Indiana Jones-based seriály mám slabosť a aj z hľadiska nostalgických dôvodov je to u mňa za „tri“. P.S.: Úvodný soundtrack nemá chybu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Angie91 

všetky recenzie používateľa

No můžu říct jen jedno, když sem Lovce pokladů viděla poprvé, docela jsem hlavní hrdince záviděla její atraktivnost, chytrost a páru... no jako malá jsem si přála být zrovna taková, ale jak šel čas přišel mi tento film trochu moc přehnaný a navíc nemám ráda, když je hrdinka větší chlap než její pomocník. ()

Jacinda 

všetky recenzie používateľa

Nikdy mě nepřestalo překvapovat, jak se stihla Sydney seznámit se všemi těmi muži, které v průběhu seriálu potkávala. Musela žít velmi promiskuitním životem. Nejoblíbenější a nejroztomilejší postavou je asi Nigel, kterému na simpatičnosti přidává i pěkný český dabing v podání Michala Jagelky.Trio uzavírá praštěná blondýnka Claudia. Vcelku zajímavé řešení záhad + celkem duchaplný děj = průměrný seriál ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (5)

  • Filmový štáb zriedkakedy opustil Toronto. (rador)
  • Trinity College, teda univerzita, v ktorej pracuje Sydney sa nachádza v areáli University of Toronto v Kanade. (Greenpeacak)
  • 10. epizoda 2: série je věnována kaskadérovi Chrisovi Lamonovi, který zemřel při nehodě na natáčení filmu Lovec policajtů (2001). (HappySmile)

Reklama

Reklama