Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenzie (59)

Echelon1 

všetky recenzie používateľa

Otázka kto a prečo tu nie je zodpovedaná, ale ide len o akciu a tú spĺňa na amatérsku produkciu výborne. Samozrejme, je to s tým zabíjaním ako na páse prepísknuté. Správanie žoldnierov bolo solídne blbé, inak by bola Lara mŕtva každú minútu. Pekné, že všade už jej vzhľad dávajú podľa najnovšieho dielu (Tomb Raider z 2013), kde vypadá nádherne - ak je to teda ona, vzhľadom na posledné slovo tej "ne-návnady". Keďže celé to vystihujú slová beh po lese a radová likvidácia desiatok nepriateľov, nič mystické, temné ani záhadné, čiže žiadna prechádzka v jaskyni s fakľou ani niečo podobné sa nekoná...Na hercov som si musel trochu zvyknúť :-) Niektoré hlášky boli fakt komické. Zvažoval som 5*, pretože to naozaj muselo dať neskutočne veľa prostriedkov, nadšenia a práce, lenže keď si zoberiete taký film Lov na Gluma... ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Machy, lišajníky, ihličnany, obloha, húšťava, skaly. Rýchly bežec s adrenalínom prekliato vysoko. Presne to je štýl hôr, presne to je moja myseľ v horáh. Nikto nekričí o záchranu, nemôžete bežať mimo turistický chodník. Ja neviem, ale to je jednoducho amatérsky fan film pre milovníkov TR. Riešiť čo je zle nasnímané alebo nereálne je pokrytecké. Ja som spokojný. Ďakujem za linky. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľne odtrhnuté od reality - desiatky nepriateľov likvidovaných na počkanie má opodstatnie v hre, nie v krátkometrážnom filme, ktorý sa snaží tváriť drsne a autenticky. Herecky to tiež nie je žiadna sláva, čo sa však od kaskadérov ani čakať nedá. Prečo potom až tak vysoké hodnotenie? Pretože akcia je lepšia a dynamickejšia ako vo viacerých hollywoodskych kinofilmoch a chvíľami je nutné si pripomínať, že ide len fan film, v ktorých je latka nasadená podstatne nižšie. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Sice nechápu, proč tam ten hlavní záporák musel tolik mluvit, když se divákovi chce z jeho monologů a "herectví" skoro skočit ze skály, jako ukázka akčního potenciálu kultovní hry to ovšem funguje hodně obstojně. Jasně, mozek musíte nechat v režimu spánku, ale jinak tahle skvěle sestříhaná akční jízda s výtečnou choreografií opravdu zabaví. Celovečerní verzi Lary bych režisérům sice na starosti nedával, tam by ty dialogy musely být i malinko chytřejší, nějaký slušný akční béčko by si ale díky tomuhle natočit zasloužili. 70% ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama