Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uncharted: Eye of Indra je 4-dielny krátkometrážny animovaný seriál, ktorý predchádza udalostiam z hry Uncharted: Drake's Fortune (2014). (Carol Pifková)

Recenzie (10)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Asi musíte byť verným fanúšikom počítačovej hry Uncharted, aby ste hlbšie pochopili význam a poslanie tejto krátkometrážnej animovanej série. V zásade sa jedná o tzv. must be prequel pre fanúšikov hry, ale nezainteresovaným divákom toho veľa neprinesie a navyše tie animačné slidy sú dosť o ničom. Takže za mňa len podpriemer. 40 % ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Uncharted: Eye of Indra je vcelku asi 20 minutový motion capture mini seriál. V hlavní roli se představuje Nathan Drake (Nolan North), který jako neohrožený hrdina bere práci, aniž by tušil, do jaké šlamastyky se rázem dostane. Hned zprvu je dobrý tah, že animovaného hrdinu dabuje ten stejný člověk jako Nathana ve stejnojmenné hře na Playstation 3. Příběh je zajímavý a jeho zpracování je vynikající. Parádní hudba dokresluje pověstný Drakeuv humor. Rozhodně stojí za podívání. Za mě je to tedy nejlepší možné dokreslení k první hře Drake's Fortune. Pro fanoušky a hráče povinnost! (95 %) ()

Reklama

Toren 

všetky recenzie používateľa

7/10. Sérii Uncharted žeru a tohle byla parádní laskominka. Rozpohybované komiksové okénka extra nemusím, ale příběh a provedení se tentokrát fakt povedlo. Slyšet původní dabéry a hledat ty narážky na první herní díl... ach, člověk má jen pitomej úsměv na tváři. Sakra, kdy už se konečně Sony rozhoupe k tomu filmu?! ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Aj keby som bol fanúšik Uncharted, zvolená forma tohoto prequelu (rozpohybované okienka komiksu) vo mne evokuje skôr snahu o šetrenie a príliš jednoducho vystavanému príbehu by pomohla pútavejšia vizuálna stránka. Víťazstvo formy nad obsahom sa však nekonalo a preto je aj spokojnost len striedma. ()

Zaujímavosti (1)

  • Seriál je inspirován stejnojmennou videohrou. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama