Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Múmia sa vracia

Múmia sa vracia (2001)

65% ? Prekvapilo ma to.. Mne sa to osobne veľmi páčilo. Ale druhý diel je druhý diel.

Harry Potter a Dary smrti - 2.

Harry Potter a Dary smrti - 2. (2011)

Proste epické zakončenie ako sa patrí. Jedna scéna dojímavejšia ako druhá. Keď mi niekto povie že Alan Rickman je zlý herec tak mu asi pričarujem chvost... Harry Potter je podľa mňa najúspešnejšia viacdielna séria akú som kedy videl.

Harry Potter a Dary smrti - 1.

Harry Potter a Dary smrti - 1. (2010)

Kto nevidel predošle dieli môže prísť sem a dať 1 či 2 hviezdy... Ale ako neviem aký to ma zmysel hneď skočiť na siedmi diel. Proste film ako sa patrí. Treba si uvedomiť že je to POKRAČOVANIE príbehu.

Harry Potter a Polovičný princ

Harry Potter a Polovičný princ (2009)

Dvoma slovami... Najprelomovejši diel... Veľmi dojímavé... Yates sa naštartoval a podal ohromný výkon. Fakt jeden z najlepších dielov.

Harry Potter a Fénixov rád

Harry Potter a Fénixov rád (2007)

Warner bros to riskli.. ale stálo to zato.. Yates mal veľký úspech. Bolo to proste perfektné.. Zatiaľ najdojimavejší diel. Dá sa povedať že tomu nič nechýbalo. Na rok 2007 slušne spracovanie. Proste film ako má byť.

Harry Potter a Ohnivá čaša

Harry Potter a Ohnivá čaša (2005)

Mohli to dať do rúk pánovi Columbovi alebo pánovi Alfonsovi Cuarónovi..Pán Mike Newell to celkom málo pokašlal.. Ale stále to je Harry Potter takže réžia ako réžia.. Ale až také strašne to nebolo.

Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004)

Keď to chytil do rúk Alfonso Cuarón všetko sa zmenilo. Dej, atmosféra..... Nehovorim že Columbus to robil zle. Tu je to také ráznejšie. V dvojke som mal pocit ako keby som pozeral horor sem tam.. Tu je to celkom normálny dobrodružny film. Velmi dobrý film 5 hviezd si to zaslúži. A ako vidíte tento diel je najlepšie hodnotení... Takže Cuarón je fakt dobrý...

Harry Potter a Tajomná komnata

Harry Potter a Tajomná komnata (2002)

Na rok 2002 slušné.. ma to ešte takú magickú atmosféru... Prvé dve časti režiroval Columbus.... V trojke to je už niečo celkom iné.. Ale zaslúži si to 5. Odporúčam