Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (119)

bourec 

všetky recenzie používateľa

Vůbec nemůžu říct,že by mě to nudilo.Ba právě naopak.Spousta scén je podivnejch,to sem si taky všimnul,ale rozpitvávat je nebudu,protože to skoro nikdy nedělám.Buď mě film baví i s chybama,a nebo ne.Jednoduchý.Navíc tady je minutu po minutě atmoška houstnoucí,bezvýchodná,a porovnání začátku filmu,jak se tleměj,a sou nadšený z tý chaty,a konce,při pohledu,co z nich zbylo,nehezká dovolená,fuj.60%. ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Dávam 3*. Je to remeselne zručne natočené a to mi v dnešnej dobe u hororu stačí k spokojnosti. Dobrá kamera, pekné exteriéry, kvalitné gore. Keby každá žánrovka dopadla aspoň takto bol by som spokojný. Že to má podpriemerných hercov a že sa jedná o remake doslova cez kopirák je už druhá vec. Má to svoje muchy ale na to aké sračky v tomto žánri za posledné roky vznikajú som aspoň za takúto úroveň vďačný. Amen. ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Tak nevím, zdali vzhledem k místnímu nízkému hodnocení a negativním komentářům, jsem já tak nenáročný, a nebo ostatní tak nároční, každopádně za mě je Reboot Cabin Fever naprostou hororovou peckou, které nemám vůbec co vytknout a já se u podobné krvavé žánrovky už dlouho nebavil tak, jako právě u této nekompromisní jízdy. Rothův originál jsem tedy viděl, ale už je to tak dávno, že už si jeho obsah pamatuji jen velmi matně, každopádně tento Cabin Fever funguje od první až do poslední minuty na 100%, a to ve všech ohledech, je to zábavné, napínavé, svižné, chvílemi správně odlehčené, párkrát i slušně překvapivé, veškeré postavy a jejich herečtí představitelé mě bavili na maximum, kluci jsou sympatičtí, holky pohledný a nestydatý, alespoň tedy jedna, a navíc i jejich chování mi pak přišlo povětšinou až neobvykle rozumné a přesvědčivé, což se v podobných filmech děje skutečně jen málokdy, většinou se totiž chovají úplně imbecilně a nepřirozeně, což ovšem není tento případ. Fajn je jinak i atmosféra, no a samozřejmě dominantním prvkem této podívané jsou pak veškeré krvavé gore efekty, kterých je jednak opravdu hodně a jednak jsou na fakt zatraceně vysoké úrovni, čímž dělají z Cabin Fever Reboot skutečně nekompromisní a brutální podívanou, kde se tvůrci s ničím a hlavně s nikým naprosto nepárali a podle toho to i tak parádně dopadne. Za mě se zkrátka prakticky díky všemu jedná o vážně nadprůměrný, krvavý horor, co skutečné příznivce žánru musí jednoznačně oslovit a bavit, prostě parádní jízda a hotovo. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tenhle remake sice patří k těm nejzbytečnějším, ale na druhou stranu původní verzi jsem úspěšně zapomněl pár hodin po závěrečných titulcích, takže mě ta zbytečnost tolik nebila do očí. Technicky dobře zvládnuté, slušná muzika, postavy, jakkoliv dementní, nebyly nesympatické a našlo se i pár chuťovek či trocha sexu v podání šmrncovní brunety. Nic, co bych si večer pamatoval, ale jednou se to dalo. 50% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Spoilery! Pár plusov by sa našlo. Výprava je krásna - luxusná chalupa pri jazere v lesoch. Herečky by sa dobre vynímali v hardcore porne, pár scén je odpudivých (čo je pre infekčný hororový triler pochvala) a k dispozícii je i príjemná erotická scénka. Potom na opustenú krajinu padne súmrak a začne pršať a atmosféra skutočne OK. Tým by sme však s plusmi končili. Film je strašne nesympatický, za čo môžu odpudivé, nemorálne postavy, ktoré chladnokrvne zaživa upália chorého chlapa, ale majú etický problém zastreliť besného psa, ktorý ich chce roztrhať. Policajtka je informovaná, že oproti nej stojí pravdepodobne trojnásobný vrah, celý od krvi a správajúci sa vyložene agresívne a útočne, ale ona ho nechá žiť, lebo pár desiatok hodín predtým si s ním fajn pokecala. Keď ale má z kríka brutálne odsnajperovať chudáka chalana, ktorý o nej vôbec nevie a len tak tam stojí, napáli to doňho ako do najväčšej svine sveta. Šerif ju vysielačkou informuje o minimálne trojnásobnej vražde, keď ale na miesto činu o pár hodín zavítame, všetko je v pôvodnom stave a po polícii ani stopy. A ďalšie perly. Každých pár minút príde WTF scéna, ktorá vás prinúti pootvoriť ústa a zabudnúť dýchať. Odporúčam pasáž, v ktorej drsná policajtka stojí pol metra od zničeného džípu celého od ľudskej krvi, ktorá z neho doslova kvapká na zem a nepripadá jej na tom nič zvláštne. Nerozumiem, ako až takéto blbosti môžu prejsť v strižni alebo ešte lepšie ako vôbec scenár s takými nelogickými hovadinami môže byť schválený a následne sfilmovaný. To vážne nikomu neprekážalo? Režisérovi? Producentovi? Nie? Nič? Vážne? ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)

Reklama

Reklama