Reklama

Reklama

Forever Evil

USA, 1987, 107 min (Director's Cut: 120 min)

Obsahy(1)

Skupinka priateľov sa vybrala na víkend na chatu, kam ich pozval Marc (Red Mitchell). Rozhodol sa ju predať, a tak by tu rád strávil ešte posledný víkend v kruhu svojich priateľov. Pohodový večer sa však odrazu zmení v nočnú moru. Najskôr ktosi zavraždí Marcovu tehotnú priateľku Holly a v krátkom slede aj ostatných návštevníkov chaty. Jediný, komu sa podarí konfrontáciu s nadprirodzenými silami prežiť, je Marc. Po čase má záhadnú návštevu; príde za nim žena, ktorá mu tvrdí, že má podobné zážitky ako on. Spoločne s postarším detektívom Ballom, vyšetrujúcim tento prípad, sa dvojica rozhodne sily zla zastaviť... (beso74)

(viac)

Recenzie (4)

hladass 

všetky recenzie používateľa

Foerever Evil se pyšní začátkem jako z Evil Dead, ale poté je to už jenom ukecaná nuda, které trvá neuvěřitelné dvě hodiny... Masky démonů jsou fajn, ale ani ty mě nedokázaly vytrhnou z dlouhotrvající letargie... Ztráta času... ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vystrihnúť minimálne polhodinku, mali by sme tu slušný, strašidelný horor. A tak sa medzi scénami, ktoré čo to za to stoja, dívať na zbytočnú vatu okolo. Remeselná stránka nieje až tak odfláknutá, ako by niekto čakal, ale laciná synth hudba nám stále dáva najavo, že sa dívame niečo z hranice medzi béčkom a céčkom. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Povšimnutiahodný démonský horor, v ktorom je miestami badať inšpiráciu Evil Deadom, inak sa ale snaží ísť vlastnou cestou. Občas sa tu vyskytuje vata, v podobe zdĺhavých a ukecaných pasáží, vždy keď sa ale na scéne zjavia záhrobné bytosti, tak to sympaticky sviští. Tvorcovia si dali záležať na maskách a trikoch, čo im u tohto typu hororu kvitujem, značne ma tu však iritovala hudobná zložka. Pripadalo mi to, ako keby otravný násťročný režisérov syn dostal za dobré vysvedčenie šancu sa tu realizovať na keyboarde... nie som typ, ktorý kladie prehnaný dôraz na hudobnú stránku filmu , toto však bolo tak amatérske, že by som určite viac uvítal ticho. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Keď si Marc (Red Mitchell) a Reggie (Tracey Huffman) idú pozrieť film, vyberú si The Jet Benny Show (1986), ktorý bol v tom čase predošlou snímkou režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama