Reklama

Reklama

Brett se vydává s kamarády na obhlídku chaty, kterou mu odkázal jeho děda. Po příjezdu však odhalí skutečnou podobu svého dědictví. Členy Brettova rodu odnepaměti pronásleduje děsivé zlo. Život Bretta i jeho přátel teď visí na vlásku. Poté, co je zavražděn indiánský domorodec, uvalí kmenový šaman na osadníky zodpovědné za jeho smrt kletbu, která bude navždy pronásledovat jejich rodovou linii. O 250 let později se student Brett Ethos připravuje na jáhenské svěcení v kostele. Při vyklízení podkroví svého zesnulého dědečka Brett objeví mapu a klíč od chaty, kterou po něm zdědil. Jeho přátelé, Kevin a Davy, Bretta přesvědčí, aby si s nimi o víkendu před svým vysvěcením vyrazil na chatu užít si trochu legrace. Trojice se vydává na cestu společně s Kevinovou přítelkyní a Brettovou bývalou dívkou, s níž několik let nemluvil. Co z počátku vypadalo jako obyčejný výlet, se brzy promění v noční můru. Skupinka se ocitne v pasti uprostřed lesů ve spárech pradávného zla. (Cinemax)

(viac)

Recenzie (4)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Slasher mixujúci prvky indiánskeho folklóru a chatky niekde na konci sveta (alebo aspoň z Evil Dead), ktorý diváka príliš neurazí. Pekná a znepokojujúco tajomná príroda, decentný hudobný doprovod, tajomné zlo schopné využívať ľudské telo ako svojho hostiteľa a postavy, ktoré nie sú prekvapujúco natoľko odpudivé a hlúpe, ako som očakával. Ináč všetko sa odvíja klasickou cestou, skupinka priateľov sa vydá niekde ďaleko od civilizácie, do divočiny na chatku, už na začiatku sa im dostane nie príliš vrelého prijatia zo strany miestnych obyvateľov, tajomná kolízia zo zvieraťom, prvá noc naplnená všetkým možným a potom už nastupuje vraždiaci démon zmocňujúci sa svojich obetí pekne krásne jednej po druhej. Čo mi na tom všetko vadilo? Tak deux et machina - Indián vynoriaci sa na plátne odnikiaľ asi 20 minút pred koncom aby vysvetlil tým menej chápavým, o čo tu všetko išlo, psík, ktorého jedinou úlohou bolo sem tam sa na plátne objaviť a potom zas zmiznúť a v neposlednom rade dvojitý koniec, ktorý by režisérovi Mattovi Thompsonovi nechal dokorán poodchýlené dvere k nejakému budúcemu pokračovaniu... ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tu je zbytočné strácať čas - dokonca aj na nejaký obšírny koment. Partia mladých blbečkov v lese, stará indiánska kliatba, takže ich to tam posadne, sčernejú im oči a začnú sa vraždiť. Postavy tupé, gore nula, napätie nikde a príbeh je debilný až to bolí. Nenašiel som tam dokopy nič zaujímavé ani pozitívne, čo by za niečo stálo. ()

Kalidor 

všetky recenzie používateľa

Slasher, který nemá nic čím by mohl zaujmout, snad jen nápad o převtělování a i to bylo v jiných filmech zpracováno líp. Ztráta času. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama