Reklama

Reklama

Cabin Fever: Family Friendly Version

všetky plagáty
Krátkometrážny / Komédia / Horor
USA, 2004, 2 min

Obsahy(1)

Sestříhaný hororový snímek od Eli Rotha Cabin Fever z roku 2002 se dočkal speciální verze i pro ty nejmenší diváky. (JerryMalfoy97)

Recenzie (12)

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle je film??? Nějak mi tu uniká co tady mám vlastně hodnotit. No nic jdu se vysrat na hajzl, natočím se při tom a doufám, že do večera budu moci tady ten výkon ohodnotit a okomentovat.0% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Eli Roth - režisér babrák. Obrezaný somár, čo točí samé sračky. Na čo siahne to dojebe. Keby nebolo protekcie zo strany Quentina Tarantina, tak si ani neuprdne. Dalo mi poriadnu námahu si pozrieť tie jeho Hostely a Smrtonostné výlety až do konca. Ale čo bolo do piče toto?! "Cabin Fever: Family Friendly Version"?!! To malo byť akože vtipné alebo čo? Zrejme nemám zmysel pre židovský humor, ktorým tu pán Roth doslova srší a potom príde akási nudná hudobná skladba. Čo je to za pičovina?! Absolutne zbytočný odpad! ()

SOLOM. odpad!

všetky recenzie používateľa

Sice to byla recese, ale od Eliho hodně nepovedená…Šumění potůčku, vůně benzínu a prach ze silnice – tak z toho se chlape nikdo neposere, ani ty pětileté děcka, pro které je tohle „family video“ určené. Kdyby tam nebyl uvedený mezi žánry „horor“ ani bych si tohoto BLAFU nevšiml… ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Roth si z nás spravil srandičku a zostrihal film tak, aby bol vhodný aj pre maloletých. Čo značí asi tridsať sekúnd z neho, tak si ich užite! ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama