Reklama

Reklama

Savage Harvest

Obsahy(1)

Skupina mládežníkov sa vyberie do lesa na chatu, ktorá patrí strýkovi jednej z nich, aby pomohli pri zbavovaní sa nejakého starého nábytku. Strýko Gary, milovník indiánskej histórie a zberateľ artefaktov odkazujúcich na kultúru pôvodných Američanov, však nechtiac prebudí k životu dávnu kliatbu, ktorú zoslal kedysi dávno šaman kmeňa Čerokí na svojich súkmeňovcov. K životu sa tak prebudí démon lačný po krvi a noc hrôzy sa tak začína... (beso74)

(viac)

Recenzie (4)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrná slátanina, která jenom tak jako mnoho dalších podobných filmů parazituje na Evil dead. Bohužel na natočení podobný zábavný amatérský ptákoviny je třeba víc než jen nadšení pro věc.25% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Strašne nesympatické postavy sa tu strašne nesympaticky ( rozumej nehororovo ) správajú. Až príliš z nich srší sebaistota, odvaha a hlavne všetko prežívajú s akousi samozrejmosťou. Že to, čo sa okolo nich deje, sa u nich koná na dennom poriadku. Plusy sú za vydarených démonov a gore. Tieto veci zachránili od totálneho fiaska už veľa filmov. ()

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Brak, ktorý ma presvedčil, že film si môže natočiť už každý. Vezme sa námet z nejakého slávneho hororu, napríklad EVIL DEAD (veľmi výhodné riešenie, potrebuješ zopár ľudí a nejakú drevenicu v lese. Pozor! Nesmie chýbať motorová píla, najlepšie keď je v nej aj benzín, v prípade núdze však môže byť aj nefunkčná) a zopár hercov nehercov, najčastejšie ako v tomto prípade totálne otrasných, ktorí sa tvária, že sú minimálne potomkami Van Helsinga alebo Exorcistu a krvavé orgie v ich okolí im vôbec nepripadajú ako niečo výnimočne šokujúce a tak celú situáciu majú pevne pod kontrolou, čoho výsledkom je fakt, že počas celej (našťastie krátkej) minutáže filmu ani raz nezajačia a nespanikária. A emócie? To je pre nich niečo čo ešte ani len nevideli, aj kameň sa pri dotyku slnečných lúčoch trošička rozžiari, len naší chatovači majú stále ten istý výraz tváre. A aby sme nezabudli, musia sa pridať aj nejaké tie gore efekty, aby sa ľudia báli. Chyba lávky, aj keď sú tie efekty asi tak jediným ako tak vydareným elementom filmu, nedokážu výsledný efekt pred katastrofou zachrániť. Proti amatérskemu hororu síce nič nemám, ale diela ako NIGHT OF THE LIVING DEAD, DEMETIA 13 či EVIL DEAD zas každý rok nevznikajú. No aspoň roku 1994 tomu tak nebolo ... ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Prostě to takhle nefunguje,ten film je odfláklý,nevydařený,kamera nepracuje tak jak má,marně jsem tam hledal pozitivum strachu,které ne a ne přijít,herci jsou prkenní jak z pouličního divadla.Zhasnout a jít spát. ()

Reklama

Reklama