Reklama

Reklama

Lovci pokladov: Kniha tajomstiev

  • Slovensko Honba za pokladom: Kniha tajomstiev (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pre Bena Franklina Gatesa (Nicolas Cage) nie je história iba suchým výpočtom toho, čo sa v dávnej a zabudnutej minulosti udialo. Pre neho je história živá, vitálna, a občas ponúka možnosť nájsť neuveriteľné poklady. Po ohromujúcom nájdení pokladu templárov sa Ben stal najznámejším hľadačom pokladov na svete, hoci on dáva prednosť označeniu „strážca pokladov“. Najnovšie sú Ben a jeho otec, univerzitný profesor Patrick Gates (Jon Voight), ohromení nálezom dlho stratených stránok z denníka Johna Wilkesa Bootha, vraha prezidenta Abrahama Lincolna. Denník sa uňho našiel, keď ho zabili, ale niekoľko stránok v ňom chýbalo a nikdy sa nenašli. Až teraz. Informácie na nich prinášajú šokujúce odhalenie o tom, že ich predok, Thomas Gates, sa podieľal na atentáte na prezidenta Lincolna. Ben sa musí so svojou, teraz bývalou priateľkou, archivárkou Abigail Chaseovou (Diane Krugerová) a technickým čarodejníkom Rileym Poolom (Justin Bartha) vydať na dobrodružstvo, ktoré ich zavedie až nebezpečne blízko k veľmi hľadaným miestam vo Washingtone D. C., v Paríži, Londýne a v srdci Ameriky. Ako Ben, Patrick, Abigail a Riley odhaľujú ďalšie stopy, ktoré hrozia tým, že celé dejiny a ich životy prevrátia hore nohami, mení sa ich hľadanie pravdy na honbu za možno najtajomnejšou a nastráženejšou knohou na svete, ktorá je kľúčom k legendárnemu pokladu. Patricka šokuje, keď Ben použije pri hľadaní tajnú zbraň – svoju svojráznu matku a Patrickovu bývalú manželku, profesorku lingvistiky Emily Eppletonovú (Helen Mirrenová), ktorá s Patrickom neprehovorila 32 rokov. Rýchlo podľahnú kúzlu tajomna, ale ich tím nie je jediný, kto po poklade pátra. Muž, vďaka ktorému sa Ben o existencii stránok dozvedel, Mitch Wilkinson (Ed Harris), musí odhaliť vlastnú rodinnú históriu. Jeho zámery však nie sú také počestné, nejde mu len o to, aby poklad objavil. Tak sa ocitne v strete s ostatnými, ktorí sa pokúšajú zistiť, aké tajomstvá ukrýva spola obhorená stránka denníka... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:18
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
02:30
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
01:54

Súvisiace novinky

Brad Pitt opět sahá po koltu

Brad Pitt opět sahá po koltu

07.02.2010

Je totiž hlavním kandidátem na ústřední roli v celovečerním filmu inspirovaném slavným westernovým seriálem Gunsmoke. Pokud nabídku přijme, na rozdíl od psance v Zabití Jesseho Jamese atd. si zahraje… (viac)

Lovci (dalších dvou) pokladů

Lovci (dalších dvou) pokladů

04.02.2008

Vy už víte, o čem je tahle novinka. Lovci pokladů: Kniha tajemství sbírají stejně jako jednička rozpačité recenze některým vadí, že je to tatáž sterilita jako poprvé, jiní považují druhý díl za sice… (viac)

Ghost Rider 2 a Lovci pokladů 3?

Ghost Rider 2 a Lovci pokladů 3?

06.12.2007

Je to oficiální: Nicolas Cage není čtenářem ČSFD ;-). A zjevně ani jiných médií věnujících se filmu. Jinak by s takovým entusiasmem nevyprávěl o tom, že by ochotně šel do pokračování Ghost Ridera.… (viac)

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (viac)

Reklama

Reklama