Reklama

Reklama

Valentín

  • Slovensko Na svätého Valentína (viac)
Trailer 1

Deň svätého Valentína prichádza každý rok, či už sa nám to páči, alebo nie. Milostné životy vystavuje skúške, vždy je šanca na romantické chvíle, alebo na trápne fiasko. Môže to byť deň zmätený, komplikovaný, ale na jeho konci láska víťazí nad všetkým. Film Na svätého Valentína sleduje príbehy takmer dvoch tuctov ľudí, ako počas tohto sviatočného dňa nachádzajú a strácajú lásku vo všetkých jej podobách. Medzi aktérmi je napríklad veľmi zaneprázdnený kvetinár (Ashton Kutcher) a jeho najlepšia priateľka, učiteľka (Jennifer Garner), ktorá má pomer so ženatým mužom, lekárom (Patrick Dempsey). Obchodník (Bradley Cooper) a vojenská veliteľka (Julia Roberts) na dovolenke vedú dlhý rozhovor počas medzinárodného letu. Je tu tiež postarší manželský pár (Hector Elizondo a Shirley MacLaine) starajúci sa o svojho malého vnuka, ktorý sa trápi, pretože mu chýba spolužiak a jeho matka. (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (viac)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (viac)

Reklama

Reklama