Reklama

Reklama

Listy do M. 4

  • angličtina Letters to Santa 4
Trailer
Poľsko, 2020, 111 min

Réžia:

Patrick Yoka

Kamera:

Marian Prokop

Hrajú:

Tomasz Karolak, Magdalena Boczarska, Agnieszka Dygant, Piotr Adamczyk, Izabela Kuna, Wojciech Malajkat, Cezary Pazura, Magdalena Różczka, Borys Szyc (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Tichá noc, v celom poľskom kraji napadol sneh a pokoj i radosť prebývajú v srdciach všetkých ľudí. Ale kdeže. Tentoraz nie. V životoch našich hrdinov série Listy do M. sa totiž udejú nečakané zmeny.  Santa Claus Mel (Tomasz Karolak) sa proti svojej vôli bude musieť prispôsobiť novým štandardným postupom v práci, čo vyústi do konfliktu s jeho priamym nadriadeným, neoblomnou šéfkou firmy, Dagmarou (Magdalena Boczarska). Karina (Agnieszka Dygant) a Szczepan (Piotr Adamczyk) majú "malý" problém. Zatiaľ čo Karina začína cítiť, že jej vlak mladosti už začína uchádzať, Szczepan má pocit, že musí spoznať osobne každého suseda v paneláku. Wojciech (Wojciech Malajkat) sa nečakane stretne s konkurentom a rivalom (Cezary Pazura) snažiacim sa rovnako získať srdce a náklonnosť Agaty (Iza Kuna). Karolina (Magdalena Różczka) zo známeho rádia prechádza skúškou vo vzťahu s policajtom Filipom (Borys Szyc), v ktorej sa na konci ukáže, či ich láska má stále šancu vytrvať, keďže do ich života nečakane vstúpi ktosi ďalší. Nové Listy do M. nás stále dokážu pobaviť, rozosmútiť, ale hlavne jednoznačne dokážu vylepšiť akokoľvek pochmúrnu náladu. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Mne to sadlo perfektne. Pozeral som to v originále, bez tituliek a tie hlášky boli nenormálne šupy! Milujem Poliakov a ich cit pre sarkastický humor, ktorým dokážu parádne okoreniť i blbosti, ako napríklad žáner romantických komédií. Navyše mám slabosť pre poľské kobiety a v tomto prípade dokážem úplne v pohode privrieť všetky oči nad všetkými tými klišé, ktoré neodmysliteľne k tomuto typu filmov patria, a veselo tomu streliť štyri hviezdičky. Svoj účel to u mňa splnilo. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Už v komentáři k třetímu pokračování jsem napsal, že by Poláci raději počtvrté nadělovat neměli, ale oni mají buď svou hlavu, nebo nečtou mé komentáře/recenze na čsfd. Bylo sice znát, že se na filmu opět nešetřilo, humor byl přítomen, herci to neflákali, ale... Ono mě to celé jaksi nechytlo. Ze všech příběhů mě bavil jen ten Szczepanův, ty ostatní se mi zdály být až příliš umělé a těch klišé už tam na mě bylo příliš, i když to bylo o Vánocích, s nimiž jdou klišoidy ruku v ruce. Tentokrát jsem tedy subjektivně ohodnotil hlavně přítomnost Agnieszky Dygant a Vanessy Alexander, když už mě příběh tolik nebral. / "Ale no tak, dneska se přece narodil Ježíšek." "Nevadí, na Velikonoce ho ukřižujeme." / Poučení: Sleduj a uč se, jak se vetřít do cizí rodiny na jídlo zdarma. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Napriek faktu, že táto séria už drvivú väčšinu svojho scenára doslova melie z vody a žije z úspechov svojich predchodcov, stále je to pozerateľné, stále to má svoju neopakovateľnú atmosféru a stále sa pritom dá perfektne zresetnúť počas sviatkov. Je to milé, nenásilné a vyžarujú z toho emócie. Navyše tento diel má veľký bonus v podobne nádhernej policajtky. Za mňa spokojnosť. 65 % ()

Galéria (33)

Reklama

Reklama