Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se v Kalifornii na vrcholu zlaté horečky v roce 1850 a Angel (Abigail Cowen), která byla v dětství prodána jako prostitutka a která se po těžkém životě plném nenávisti a sebezničení setkává s Michaelem Hoseou (Tom Lewis), zjistí, že láska dokáže vyléčit všechno. (TommyZR)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (33)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď si vezmem, že ide o typický romantický žáner s morálnym posolstvom a líznutím o kresťanstvo, tak je to v tomto žánri špička. Má to v sebe nie iba nejakú presladenú lásku, ale veľa drámy a hlavne obety presvedčiť toho druhého, že stojí za viac a má šancu žiť dôstojný život. Pre mňa krásne a inšpirujúce spracovanie. Samozrejme som si vedomý, že väčšina nebude súhlasiť. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

O lecive sile lasky a o tom, ze si vsichni zaslouzime druhou sanci. O tom jak zneuzivana zena muze prekonat znasilneni z detstvi, incest, prinuceni k prostituci kdyz potka vericiho muze, ktery se do ni zamiluje. Je tu patrny pocinajici vliv hnuti za osvobozeni zen.Tato mydlova opera se sexistickym poselstvim selhava jako romance i jako drama. Mezi obema neni vzajemna chemie. Film se pokousi zasahnout sirsi publikum, ale kaze pro malou komunitu ()

Reklama

Anduril 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase som si povedal, že pridám nejakú peknú recenziu a myslím si, že tento film si to dosť zaslúži. Určite by som ho odporučil už trocha staršiemu publiku, minimálne okolo tej 18sky. Aby ich ten film nezmiatol a nepreniesol do krajiny zázrakov, ale ak sa vedia pozrieť na svet triezvymi očami, je pre nich super. :)  Pre mňa samotného bol veľkým povzbudením. Nato akú mal tématiku, boli všetky sexuálne scény spracované veľmi decentne a citlivo, klobúk dole. V dnešnom main streame sa do len tak nevidí. Povzbudila ma téma odpustenia, vytrvalosti, nádeje, aj keď sa všetko zdá stratené. Toto som si aj ja potreboval pripomenúť. Toto si potrebujú pripomenúť mnohí. Páči sa mi ako je tu vykreslený vzťah hlavného hrdinu s Bohom, ako žije s Ním svoj vzťah, ako ho vie podať aj svojej manželke. Padla mi sánka. Páči sa mi hlavná hrdinka, nie je len sympatická, ale vie veľmi dobre podala svoj príbeh a jej dynamika v hľadaní sebahodnoty je proste ďalšie Vau, tohoto filmu. Celkovo som bol z neho veľmi povzbudení a myslím, že aj napriek svojej dĺžke stojí za pozretie. Takto verné a pekné zobrazenie romantických, aj manželských vzťahov sa len tak nevidí. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Nakonec to i přes žánrovou odbočku nebylo vůbec špatný. Hlavní hrdinka byla nesmírně sympatická, takže jsem její osud prožíval s ní. V hlavní mužský roli bych si představoval o dost charismatičtějšího frajera, ale postupem času sem si zvyknul. Dlouhej film to byl jak prase, ale nakonec to uteklo. A co mě ještě zaujalo. Zaprvé to, kam se ubírá vzhled kdysi krásný Famke Janssen a pak to, že zřejmě v týhle době, a zejména v tomhle filmu abys kladnou , bezúhonnou postavu pohledal.  60%. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Romantický film D. J. Carusa ide na istotu. Láska medzi dvomi odlišnými osobami (pochádzajúci z iného sveta). On skromný, dobrosrdečný a silne veriaci farmár. Ona (po strate svojej matky) „od malička“ pracujúca vo verejnom dome a zneužitá mužmi a ženami. On sa do nej zamiluje na prvý pohľad a chce jej ponúknuť nový začiatok s novým životom. Ona „strašne“ nerozhodná – túžiaca po zmene, ale prenasledovaná minulosťou a vlastnými démonmi. A celé to zabalené do prostredia v Kalifornii v roku 1850, zachytené očami kameramana R. Stoffersa. __ Vedenie príbehu je solídne, ale pomerne dobre vypočítateľné. (Ten neustály odchod a príchod Angela bol už trochu prehnaný.) Chémia medzi Abigail Cowen a Tom Lewis (pre neho prvý celovečerný film) dobrá, v podstate taká, akú film potrebuje. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (5)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď si na seba nezrobil ani tretinu nákladov (9,5 milióna USD vs 30 mil.). (Arsenal83)
  • Natáčanie sa skončilo v Kapskom meste približne 24 hodín pred uzavretím krajiny v dôsledku pandémie Covid-19. (Arsenal83)
  • Vydanie filmu bolo pôvodne naplánované na jar 2021. Z dôvodu pandémie COVID-19 sa však oneskorilo. Film bol uvedený do kín 21. januára 2022 v Spojených štátoch a Kanade. (Arsenal83)

Reklama

Reklama