Reklama

Reklama

V dôsledku globálneho otepľovania sa roztopili polárne ľadovce a všetky kontinenty sa ocitli pod vodou. Samotársky Námorník (Kevin Costner) je jedným z tých, ktorý sa adaptoval – za ušami mu narástli žiabre. Odhalili ho ako mutanta a uväznili. Plávajúcu plošinu, akési „vodné mesto“, však napadnú a jemu sa podarí ujsť s Helen (Jeanne Tripplehornová) a jej nevlastnou dcérkou Enolou (Tina Majorinoová). Na chrbte Enoly je vytetované zvláštne znamenie – medzi ľuďmi, čo prežili, totiž koluje legenda o pevnej zemi a znamenie by ich k nej mohlo doviesť. Novodobí vodní piráti pod vedením neľútostného Deacona (Dennis Hopper), ich však napadnú a Enolu unesú... (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Vodní svět se dočká seriálového pokračování

Vodní svět se dočká seriálového pokračování

30.07.2021

Studio Universal a producenti John Davis a John Fox přišli s poměrně nečekanou zprávou. Vodní svět, sci-fi z rou 1995, které se proslavilo zejména produkčními potížemi, kvůli kterým rozpočet narostl… (viac)

Kevin Costner chystá desetihodinový western

Kevin Costner chystá desetihodinový western

02.01.2017

Když Kevin Costner poprvé usedl za kameru, bylo z toho 7 Oscarů, včetně toho za režii. Ano, řeč je o legendárním Tanci s vlky, na který však Costner nikdy úspěšně nenavázal. Vodní svět byl obří… (viac)

Reklama

Reklama