Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenzie (146)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Áno - parádne červená záležitosť a s pribúdajúcou minutážou úroveň červenej stúpa....je mi jedno , že si pri sledovaní spomeniem na " FRONTIERS " - " INSIDE " a kopu iných " REDFLICKov "..na krajinu pôvodu je to zručne natočená mäsiarčina a je jasné , že celá tá snaha bola venovaná len a len fanúšikom... ak pridám krajinu pôvodu - tá 4ka tomu svedčí. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Dej nič moc - parta kamarátov ide niekam na dovolenku alebo čo, cestou stretnú stoparku, ktorú vraj okradli, odvezú ju domov a tam na ňu čaká rodinka úžasná - KUNGFU Bruslí, mäsiar, stoparka a ich matka, ktorá je mimochodom mimozemšťanka. Pozor, jej deti sú od detstva trénované, od detstva zabijajú ľudí. Mám rád podobné filmy (parta ludi ide niekam a tam je nejaky vrah..), aj keď dej filmu je také klišé, takých filmov je stovky. Ale taký film musí mať dobré herecké obsadenie, kvalitné vraždy a normálne napísaný scénar a nie typu HARRY POTTER, že spisovateľka vymyslí niečo dobré, dojdú jej nápady, tak príde s nejakou pi*ovinkou, ktorá nemá ani hlavu ani pätu. No práve Macabre to všetko hore vypisané má - výborní herci, kvalitný scénar, brutálne vraždy a dej toho filmu tu vôbec nevadí. Ide tu hlavne o brutalitu. Všetko sa dá vydržať, divák ktorý takéto horory pozerá bežne s tým nemá problém, no pre nezavislého diváka to bude trošku drsnejšie.. 93% ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Dost dobrý singapurský exploitation, který sice nedosahuje až takových kvalit, ale hodně mi připomněl například francouzské Frontiers. Ve zkratce - banda mladých nebožáků ztvrdne na samotě u džungle, která je konečnou stanicí a zároveň masokombinátem na zpracování lidského. Konec, i přestože byl slušně vygradovaný a filmu tak hodně pomohl, mohl být ještě pumpnutý démonem, satanášem nebo čarodějnicí, potom bych tomu napálil plnej bez váhání. 85% ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Nepite vodu zo studničky - premeníte sa na jelenčeka. Neobzerajte sa vzad na Sodomu - premeníte sa na soľný stĺp. Nuž a v okolí Jakarty neberte do auta ubiedene vyzerajúcu stopárku - skončíte ako rozflákaná krvavá kaša a zároveň pochúťka pre špecifickú labužnícku klientelu. Krvavé orgie v dome hrôzy a strachu môžu začať. Desivé spomienky na minulosť v podobe ošúchaných čiernobielych fotiek a nemých filmov na starej premietačke patria k najsilnejším momentom tohto inak len mierne nadpriemerného krvavého hororáku. 59% ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Že je námět neoriginalní? Nevadí, dneska o originalitu stejně nezavadíte, mě mi tyhle snímky (skupinka lidí se dostane do spárů kanibalů/ zdegenerovaných psychopatů) zatím nepřestaly bavit, naopak pořád mě baví stejnou měrou jako před lety. Že všechny scény a situace vykrádají známější bratříčky? Pche, uřezaných hlav a podpatků zaražených v oku není podle mě nikdy dost. Ke všemu se tu prolije tolik galonů krve, že se jimi doslova vymaluje celý barák! Tady nejde a nikdy nešlo o nové prvky v subžánru, tohle je spíš pocta exploiťákům ze západu jako Texaský masakr nebo Hostel, ale svou brutalitou strčí tyhle kousíčky do kapsy. Naopak krok drží s krváky typu FRONTIER(S) nebo INSIDE, což bylo pro mě největším údivem, protože jsem o Macabre nevěděl absolutně nic! Vám bych doporučil to samé: přestaňte číst ty komentáře, mrkněte na procenta a usuďte sami, jestli vám za ten čas stojí. Macabre však doporučuje 9 řezníků z deseti, takže směle do něj! ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)
  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)

Reklama

Reklama