Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jízda se smrtí v zádech. Skupinka mladých surfařů se rozhodne okořenit si své jízdy trochou nebezpečí a vzrušení. Chtějí přilákat žraloky a projet se mezi nimi. Jejich zábavu však přeruší obrovský krokodýl, který se náhle objeví a požírá všechny, kdo se mu připletou do cesty. Podaří se někomu uniknout ze spárů jisté smrti? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (37)

Johannez 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdy za ty holky... Jinak je to přímo esence průseru. V žumpě se to koupe už od začátku, kdy zazní "Vlny smrti" a pak se ozve podivný zvuk, při němž se mi okamžitě vybavil směšný konec Goliáše v Návratu Goliáše (Knight Rider) (byť tady je to trochu jiné), a který ve mě vyvolal první záchvat smíchu, které později pokračovaly i během filmu (např. ty triky(!!!)). Neuvěřitelné. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Skupinka bláznov surfárov proti celému svetu tvorenému bandou zločincov, obrovskými vlnami, niekoľkým hladným žralokom a jednému obrovskému nazlostenému krokodilovi. Podpriemerné herecké výkony, smiešne špeciálne efekty a predvídavý scénar robia z filmu jednohubku, ktorú je možné jesť len za istej konštelácii hviezd, ináč môžu nastať zdravotné komplikácie. Rozhodne si to nepúšťať po Čeľustiach, Vlkoch či Pirani, priepastný rozdiel medzi týmito zvieracími horormi by s vami mohol navystrájať divy... ()

Reklama

Pitryx odpad!

všetky recenzie používateľa

No to tedy byla jízda, skutečně, ne že by se člověk nudil, to ne, ale zhlédne tolik hovadin, že jako by animovaný konec a evidentní loutka krokodýla mu už divné nepřijdou. Takže nakonec jediné co ve filmu za něco stojí je Afroditin tanec a poměrně hezká děvčata. Ale za to všechno, nemohu dát, bratru, dohromady, více jak 10%. takže hluboce podprůměrný snímek, jen čerpající z jemu podobných ptákovin. Odpad jako Brno.CI1010108044/8423 ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Podarí nepodarí o to tu ani tak nejde, pretože divák by mal byť ku koncu rád, aby všetkých pojedol a prišiel rad aj na režiséra so štábom. Volatilita snímku musí nevyhnutne klesať vždy nadol a divák je opájaný seansami totálnej úbohosti tak na poli hereckom ako aj filmovom. (videné 12.03.2020, AMC archív) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Mladí, hlúpi, americkí surfári si chcú zasurfovať medzi žralokmi, ale na miesto žralokov si na nich urobí zálusk obrovský ľudožravý morský krokodýl. Povedal som si, že to môže byť celkom dobrá, zábavná, béčková jazda. No mýlil som sa. Nebola. Mimoriadne stupidný scenár, úbohá réžia, nemožní herci a absolútne tragicky spracovaný krokodýl to celé zadupali takmer až na dno filmovej odpadovej stoky. Videl som mnoho nízkrozpočtových titulov o vraždiacich zvieratách, vrátane krokodýlov, takže som nič moc neočakával. Ale i napriek tomu ma snímok "Vlny smrti" (Blood Surf) sklamal. * ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Filipínách. (Rainey13)

Reklama

Reklama