Reklama

Reklama

VOD (1)

Pred pár rokmi došlo v chránenej prírodnej oblasti Black Lake k nepredstaviteľne krvavej tragédii, ktorú mali na svedomí obrovitánske a večne hladné krokodíly. Medzičasom sa však situácia pri idylicky pôsobiacom jazere i okolitých lesoch upokojila a temer nik si už na ňu nespomenie. Teda... Nespomenul. Dnes je však všetko opäť inak! Ale pekne po poriadku... Prednedávnom sa sem prisťahoval šarmantný zoológ Nathan Bickerman (Colin Ferguson) s manželkou Susan (Kirsty Mitchell) a synom Connorom (Jordan Grehs). Pôvodne chceli len vypratať a predať dom po Nathanovej nebohej tete, situovaný tesne pri jazere, no napokon tu zapustili korene. Okrem nich sa na tomto čarovnom mieste v čase vypuknutia nového krvavého kúpeľa nachádzali i partia mladistvých hľadajúcich dobrodružstvo a trojica mladých mužov, vedených skúsenou lovkyňou Rebou (Yancy Butler), ktorí sem prišli v nádeji na získanie jednej či dvoch skvostných trofejí. Dobrú náladu i odvážne plány všetkých výletníkov však zhatia rozdráždené krvilačné krokodíly, na čom má nemalý podiel i malý Connor. Ten totiž vo svojich nových chladnokrvných domácich miláčikoch prebudil driemajúcu chuť na zabíjanie surovým mäsom kradnutým z miestneho supermarketu! Nezvestných a brutálne rozdriapaných mŕtvych tiel neustále pribúda, a tak je len otázkou času, kedy sa už miestnemu šerifovi Willingerovi (Michael Ironside) aj napriek enormnej snahe nepodarí pred verejnosťou utajiť desivú pravdu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (99)

HappyDeath 

všetky recenzie používateľa

Ke vší úctě k jedničce, tohle bylo dosti podprůměrné ze všech ohledů. Škoda, že jim došli prachy a krokodýla museli koupit od Disneyho. Ale zase abych jen nehanil, dalo se na to koukat a "světe div se", scénář měl vcelku i hlavu a patu. Nakonec při dnešní záplavě sra*ek v sobotu ráno na Nově či Primě, tohle byla jasná volba! A zasmál jsem se, což se mi u 4 dílu opravdu nestalo... ()

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

Tento a tomuto podobné filmy sledujú iba tri kategórie divákov. Tá prvá sú nešťastníci, ktorí naletia na názov a/alebo majú primálo filmových skúseností, aby odhadli situáciu a namiesto sledovania si šli radšej uľaviť do žihľavy. Tá druhá sú otrlí diváci, ktorí podobné "klenoty" sledujú so slasťou sebe vlastnou v očakávaní, či sa z toho náhodou nevykľube ono "hriešne potešenie" zo zvratkov Halivoodoo. No a treťou skupinou sú tí, ktorí si podobné skvosty pozrú iba preto, aby si pri nich uvedomili kvalitu filmov naozaj kvalitných. Ja som štvrtá kategória. (Ale jej popis si radšej predsa len nechám pre seba.) Film samotný je tupý ako pohľad retardovaného alkoholika po ovalení budzogáňom, (asi) "krokodíly" hnusne digitálne, proste čistý odpad a strata času. Jednu hviezdičku udeľujem za približne 30-sekundovú oku lahodiaciu scénu niekde uprostred filmu. Tak schválne, či uhádneš, ktorú..? ()

Reklama

Stocki odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečná debilita, u které jsem se však náramně bavil. Neuvěřitelné, co je možné dnes všechno natočit. Jednička byla opravdu zlatá, ale tento skvost přesahuje všechny meze. Mám snad u tohoto snímku trnout hrůzou a rvát si vlasy? Nebo mám obdivovat tu úžasnou animaci, kterou by zvládli i v Bohnicích? Nejspíše asi zatleskám geniálně propracovanému scénáři... A jak by řekl pan profesor Syřiště „Ze mě si nikdo srandu dělat nebude, koukej mazat holomku, marš!“. ()

Nach odpad!

všetky recenzie používateľa

Krokodýl dvakrát máchl po papíře ocasem a co z toho vzniklo, z toho Grif Furst vyfurstoval takovouhle kokotinu. Tady se ani nedá již mluvit o scénáři ani o režii, tohle je prostě... že ani jazyk bohatý jako čeština to nedokáže pojmenovat. Vznikl tak blefilm, jenž je mimo kategorii všech známých odpadových filmů. Prostě snímek, pro který jsem založil škatulku zvanou Asylum. Odpad a jdeme dál, tohle za podrobnější komentář ani nestojí. 5% ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama