Reklama

Reklama

VOD (1)

Pred pár rokmi došlo v chránenej prírodnej oblasti Black Lake k nepredstaviteľne krvavej tragédii, ktorú mali na svedomí obrovitánske a večne hladné krokodíly. Medzičasom sa však situácia pri idylicky pôsobiacom jazere i okolitých lesoch upokojila a temer nik si už na ňu nespomenie. Teda... Nespomenul. Dnes je však všetko opäť inak! Ale pekne po poriadku... Prednedávnom sa sem prisťahoval šarmantný zoológ Nathan Bickerman (Colin Ferguson) s manželkou Susan (Kirsty Mitchell) a synom Connorom (Jordan Grehs). Pôvodne chceli len vypratať a predať dom po Nathanovej nebohej tete, situovaný tesne pri jazere, no napokon tu zapustili korene. Okrem nich sa na tomto čarovnom mieste v čase vypuknutia nového krvavého kúpeľa nachádzali i partia mladistvých hľadajúcich dobrodružstvo a trojica mladých mužov, vedených skúsenou lovkyňou Rebou (Yancy Butler), ktorí sem prišli v nádeji na získanie jednej či dvoch skvostných trofejí. Dobrú náladu i odvážne plány všetkých výletníkov však zhatia rozdráždené krvilačné krokodíly, na čom má nemalý podiel i malý Connor. Ten totiž vo svojich nových chladnokrvných domácich miláčikoch prebudil driemajúcu chuť na zabíjanie surovým mäsom kradnutým z miestneho supermarketu! Nezvestných a brutálne rozdriapaných mŕtvych tiel neustále pribúda, a tak je len otázkou času, kedy sa už miestnemu šerifovi Willingerovi (Michael Ironside) aj napriek enormnej snahe nepodarí pred verejnosťou utajiť desivú pravdu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (99)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Jednotku zbožnujem (!). Trojka to vôbec nezačala zle. Hneď celá svorka krokodílov, partia mladých na výlete, k tomu niekoľko lovcov a Michael Ironside. Lenže je to úplna bieda. Totálne dementné konanie postáv, príšerné dialógy, smiešne a nešikovné monštrá. Slabé triky by mi až tak nevadli, ale fakt, že tvorcovia nepochopili, že pri tomto druhu filmov treba v prvom rade ukázať kozy a v druhom rade gore, to sa fakt nedá odpustiť... Pokusy o nečakané mordy vôbec nevyzneli tak, ako mali/mohli... ()

Danny F. odpad!

všetky recenzie používateľa

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Bulhari aj s odpadlíkmi s USA vytasili pár kozičiek a odporných ksichtov, aby nám predviedli a opäť dokázali, že minca má vždy dve strany, jingjang, dobro-zlo etc. A tak v nekonečnom mori filmov dostáva na frak krokodíl a všetci s Lacoste budú na posmech. Neradno sa vlastne aj baviť o trikoch napätí, scenári, tupom prevedení bez štipky sebaúcty. Nedostatok ostychu, falošná viera vo svoje sny spraviť film. Zbytočná existencia, ktorá chabo poslúžila dokonca aj ako podmaz k Scrabble. (videné 04.02.2018, Dajto archív) ()

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

vesper001 odpad!

všetky recenzie používateľa

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama