Reklama

Reklama

VOD (1)

Pred pár rokmi došlo v chránenej prírodnej oblasti Black Lake k nepredstaviteľne krvavej tragédii, ktorú mali na svedomí obrovitánske a večne hladné krokodíly. Medzičasom sa však situácia pri idylicky pôsobiacom jazere i okolitých lesoch upokojila a temer nik si už na ňu nespomenie. Teda... Nespomenul. Dnes je však všetko opäť inak! Ale pekne po poriadku... Prednedávnom sa sem prisťahoval šarmantný zoológ Nathan Bickerman (Colin Ferguson) s manželkou Susan (Kirsty Mitchell) a synom Connorom (Jordan Grehs). Pôvodne chceli len vypratať a predať dom po Nathanovej nebohej tete, situovaný tesne pri jazere, no napokon tu zapustili korene. Okrem nich sa na tomto čarovnom mieste v čase vypuknutia nového krvavého kúpeľa nachádzali i partia mladistvých hľadajúcich dobrodružstvo a trojica mladých mužov, vedených skúsenou lovkyňou Rebou (Yancy Butler), ktorí sem prišli v nádeji na získanie jednej či dvoch skvostných trofejí. Dobrú náladu i odvážne plány všetkých výletníkov však zhatia rozdráždené krvilačné krokodíly, na čom má nemalý podiel i malý Connor. Ten totiž vo svojich nových chladnokrvných domácich miláčikoch prebudil driemajúcu chuť na zabíjanie surovým mäsom kradnutým z miestneho supermarketu! Nezvestných a brutálne rozdriapaných mŕtvych tiel neustále pribúda, a tak je len otázkou času, kedy sa už miestnemu šerifovi Willingerovi (Michael Ironside) aj napriek enormnej snahe nepodarí pred verejnosťou utajiť desivú pravdu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (99)

Stocki odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečná debilita, u které jsem se však náramně bavil. Neuvěřitelné, co je možné dnes všechno natočit. Jednička byla opravdu zlatá, ale tento skvost přesahuje všechny meze. Mám snad u tohoto snímku trnout hrůzou a rvát si vlasy? Nebo mám obdivovat tu úžasnou animaci, kterou by zvládli i v Bohnicích? Nejspíše asi zatleskám geniálně propracovanému scénáři... A jak by řekl pan profesor Syřiště „Ze mě si nikdo srandu dělat nebude, koukej mazat holomku, marš!“. ()

Danny F. odpad!

všetky recenzie používateľa

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

Reklama

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Výtečná jednička měla herce i triky. U dvojky zbyly prachy tak akorát na krokodýla. S trojkou je poslala do prdele už i Lacoste a tak si ho museli načmárat pastelkama. Doufám, že čtyřka bude loutková! Všiml jsem si bohužel až "post-coitum", že tenhle sqost produkoval Kanál! Sy-Fy Kanál, kterým obvykle tečou ty nejhnusnější sračky. Po něčem takovém mám vždycky strašnou chuť zahrát si na svém harddisku tu výtečnou adventuru "Low level format", aby po tom nikde nezůstala ani stopa!! Přátele POZOR! Obsah psal samotný Darek Kartáč! Vím, že interpunkce a logika jednotného a množného čísla se bere až na druhém stupni a psát kvalifikované obsahy, aniž by člověk viděl film, je děsně kůl, ale přece jenom .... Dareku BRAVO! Je vidět, že už máš korektor ve Wordu téměř odladěn a nemáš tam skoro žádné gramatycké chibi !! ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama