Reklama

Reklama

Megakrokodíl verzus superanakonda

  • Česko Jezero vs. Anakonda (viac)
Trailer

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

cocrHeLL 

všetky recenzie používateľa

To byl paskvil, až se mi chce brečet. Ale... Bavil jsem se výborně. Všechny efekty jsou tak špatné, že by nebyly vhodné ani do videoklipu Ríši Krajča a to včetně samotných krokoušů, hadic a krokokond. Hrozný, ani takhle propracovaný scénář to nemůže zachránit. Všechno... opravdu všechno je tu tak špatně, že to do sebe tak zapadlo a zabavilo celou hodinu a půl. To je jasnej plnej počet. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Ne, tady nemá smysl psát sáhodlouhý komentář, jedná se totiž o klasickou blbost ze stáje SyFy, která může být pro fanoušky žánru zajímavá jen a pouze přítomností hororové legendy nejtěžšího kalibru, Robertem Englundem, který je po událostech v Lake Placid 4 vylepšen o pásku přes oko, protézu a háku místo ruky... Prostě frajer, který ale stejně jako v předchozím díle hraje spíše křoví, ale i tak patří k tomu nejlepšímu z celého filmy... Další za zmínku stojí hlavní roztleskávačka, něco tak odporně otravného jsem snad ještě neviděl... A zbytek je už jen vata... Včetně digitální hadice a krokouše a rádoby drsňácké Yancy Butler... Při vzpomínce na parádní první Jezero, zůstává jen nepříjemná pachuť... ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Počas nelegálneho biologického experimentu utiekli z tajného laboratória dvaja zmutovaní predátori. Agresívny krokodíl a obrovská anakonda. Samozrejme, že ihneď začnú ohrozovať nič netušiacich občanov a turistov pri Čiernom jazere. Je to nízkorozpočtový brak s hlúpym scénarom, mizernými digitálnymi trikmi a príšernými hercami. V jednej z úloh sa objavil i Robert Englund. Je smutné vidieť predstaviteľa legendárneho Freddy Kruegera v takejto sračke. Pán Englund padol na úplne dno. * ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Súboj štvrtých pokračovaní Lake Placid a Anacondy zaváňal obrovským prešvihom, na počudovanie to však nakoniec nebolo až také hrozné, ako som očakával. Samozrejme, všetko je to ultra lacné, počítačová animácia úbohá, dej kopíruje takmer otrocky množstvo svojich predchodcov - pošahaní výskumníci financovaní ešte pomätenejším boháčom robia genetický pokus na najnebezpečnejších zvieratách, aké sa im podarilo splašiť a na prekvapenie všetkých im tie zdrhnú. Aj keď by to mal byť súboj anakond a krokodílov, oveľa väčší priestor dostanú plazy s končatinami, ktoré si labužnícky pochutnávajú na skupinke miestnych hlupaní z istého vysoko váženého sesterstva. A práve ich super nafúkaná šéfka a jej hlášky sú okrem výkonu Freddyho Englunda a Yancy Butler detailami, ktoré zdvíhajú celý film z bahna odpadu. A samozrejme, aj hláška staršej pani, ktorá vysvetľuje policajtom, že ona nie je hlúpa, veď sleduje reality šou... ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Bohužel moc mě to nenadchlo. I když co čekat od takovýhleho filmu. Jen mě už udivuje do čeho Englund leze. Tohle je prostě další béčko od SYFY. Problém je v tom že i když se to tváří suprově díky názvu tak to suprový není. Akce je tu málo a dost často hodně špatná. Efekty tu jsou horší než v ostatních Lake placid a Anakondách, a samotný Englund se tu moc nepředře. Bohužel slabota i pro člověka který tyhle typy filmů vyzdvihuje. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama