Reklama

Reklama

Krokodíl útočí

(TV film)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

V Thajsku začal zabíjať ľudí obrovský krokodíl. Začína nebezpečný lov na príšeru v podmorskej jaskyni, kam si odnáša svoje obete. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (49)

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Nechce sa mi verit, ze tento krokodil bol obrovsky, pretoze v zaberoch som videl ovela mensieho krokodila, akeho si vymysleli tvorcovia tohoto filmu. Aj to neboli uplne skutocne zabery z filmu, lebo niektore boli akoby vystrihnute priamo z nejakeho prirodopisneho serialu a tie co boli spracovane pocitacovymi serepetickami, neboli zas tak moc na dobrej urovni, akou disponuje sucasna pocitacova grafika. Celkovo som vo filme ani nepostrehol poriadny zaber na krokodyla, ked utocil na ludi. Kamera behala vselijako, ale nie poriadne na utok krokodila, co je naozaj aj skoda pre tento film. Takto mu to len uskodilo a konecne dielo stoji za velky prd. Dokopy tam tych vrazd zas tak moc nebolo, pretoze dej filmu sa skor upriamoval na rozvijanie vztahov medzi ludmi, co tento film skor zaraduje medzi normalne filmy, ale je v nom sem tam nejaky naznak thrileru, ked ukazuju krokodila. Masakre od krokodila sa nekonaju, ako som si najprv myslel, co ma ani neprekvapuje, kedze je to skoro obycajny film. Jeden taky masaker sa len objavil vo filme a to konkretne v tom bazene miestneho mafiana, ked sa s nim pohral krokodil. Na hladine po nom zostali plavat koncatiny a hlava. Ked jeho partak uvidel krvavy bazen tak uz len vylovil hlavu a okamzite prisiel o ruku. ani nestihol privolat policiu. Na zemi uz len zostala lezat ruka drzajuca mobil v pevnom stisku. Toto jedine by sa aj dalo prirovnat k hororu, co som ani vo filme necakal, pretoze pocas celeho filmu nic nenaznacovalo, ze by taketo nieco by bolo pouzite vo filme. Vo filme bol aj jeden komedialny prvok zo zanru cierneho humoru. Vo vode sa hrali deti a ku nim prisiel jeden chlapik na vodnom skutri a povedal ich rodicom nech vyjdu von, pretoze vo vode je krokodil. Vsetky deti vysli von, len jeden chlapec zostal stale vo vode. A otec na to: Nech ho zje:) A netrvalo dlho a aj sa tak stalo:) Zabitie krokodila bolo dost jednoduche, par ranami z kalasnikova do chrbta ho okamzite usmrtila a bolo po milom krokodilovi. Myslel som si, ze krokodil bude odolnejsi a pohra sa s nimi, ale to by som asi chcel vela od tohoto rodinneho filmu:) ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

O krokodíloch je hodne filmov,ale tento je z tých najhorších.Pripadal mi taký zlepenec z dokumentárnych a hraných filmov.Okorenený aj láskou na prvý pohľad,aj podnikateľskými zloduchmy.Veľmi predvídateľný film,ale krajina pekná.Tentokrát je to Thajsko.O hercoch škoda hovoriť,nemá to význam.Tvorcovia do filmu napchali aj mladé thajské teenagerky,ale vôbec to nepomohlo.Úplne zbytočný film. ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Líbí se vám asiatky? Baví vás drsňácké přicmrndávání Michaela Madsena? Chrochtáte blahem, když krokodýl žvýká lidské maso? Chcete další důvody, proč se na to podívat? Od podobných filmů se nedá očekávat příliš moc, ale tenhle poskytl všechno, co jsem od něj očekával. Takže jsem spokojený. Nijak mě vnitřně neobohatil, ale pobavil ano. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Je to céčko áno viem a pozrel som si to iba kvôli Michaelovi Madsenovi, ale nemôžem si pomôcť v podobných filmoch s týmto námetom herci šaškujú jednu celú hodinu ukážu pár nepodarených efektov zvieraťa a koniec. Tu sa však hrali zo skutočnými zvermi v krokodílej farme strkali Thajci do tlám skutočných krokodílov u mňa to teda pozdvihlo dojem. Madsen zahral svoju postavu naozaj slušne dokonca sa mu podarilo aj pár hlášok. škoda tých pár zbytočných CGI efektov ktoré kazia dojem. Na céčko primerane slušné. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

To zas někdo šlápnul do velkého, hnědého, kouřícího, smrdutého, krokodýlího (budu slušná) produktu vyměšování... a ještě na tom hovnu uklouznul a vymáchal si v tom hubu! Michael Madsen je zjevně těžký alkoholik nebo úplný analfabet, protože nikdo při smyslech by se po přečtení tohohle scénáře k něčemu takovému dobrovolně nesnížil... no, Marek Vašut by to třeba vzal místo reklamy na Prosthenal;-). A možná Majkl netušil, chudák, že kromě něj dostanou role samí neherci, výprava bude ušmudlaně neatraktivní, záběry krokodýla budou zběsile sestříhané z několika poloamatérských přírodopisných dokumentů, krokodýl tedy bude měnit nejen velikost, ale i druh a lokaci (jednou v blátivé řece v džungli, za vteřinku v čisťounkém moři)... Což je pořád ještě slabota proti efektům, při kterých skutečně tuhne krev v žilách: divák je naprosto zhrozen a zhnusen, jak dětsky papundekloidní a občas i ve windowsovském programu "Malování" nakreslený krokodýl (ehm) může být spáchán v 21. století. Hvězdičku za to, že jsou i horší filmy a seriály (měřítkem kvality jsou mi české telenovely:-)). 15% ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama