Reklama

Reklama

VOD (1)

Starobylá voodoo kliatba rozpútala masaker v močiaroch. Skupina priateľov sa na výlete stáva korisťou zmutovaných hadohlavcov, ktorí sa dokážu pohybovať rovnako dobre na suchu i vo vode ... (TV Markíza)

Recenzie (31)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Snakehead Swamp je další z řady béčkových filmů od SYFY, nicméně tenktokrát zaujme dvěma věcma, první je režisér který není žádný nováček a béčka umí dělat zábavné(i když ne zapamatování hodné) a druhé je monstrum hadohlavec který se objevil snad jen v jiném béčkovém filmu Snakhead terror. Je to zábavný film s celkem solidníma trikama sice to není nic co bych musel vidět víckrát ale zábava zaručena, pokuď nejste opět ti extrímně intelektuální lidi co se tu na csfd nachází plno. ()

Rooseman 

všetky recenzie používateľa

Když člověk pomine nepříliš úchvatné triky a debilitu nápadu "hadoryb", které po souši běhají podle záběrů tak minimálně 40 km/hod, je to dobré. Herci zahráli na budget filmu dost nadstandardně a i některé zvraty mě velmi příjemně překvapily (spoiler viz záporák mezi partou mlaďasů, který svým sobectvím dokonce zabil kamarádku konec spoileru). Já bych to zas tak špatně neviděl. Není to na detailní podívanou, ale když si u toho člověk třeba uklízí, je to úplná pohoda. ()

Reklama

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Půl hvězdičky za toho Iana a druhou za 70letou bábu střílející ze samopalu. Jinak samozřejmě naprostá sračka s odpornýma trikama a monstrama. To Campbell: Tady nejde o to, kdo je intelektuál a kdo ne, tady jde o to, že tento horor je i v rámci béčkové produkce naprostej shit, kterej nenabízí ani dobrý gore, ani zábavu (občas tedy Ian zaperlil), ani zajímavé efekty ani nic jiného, kvůli čemu by si ho člověk alespoň den pamatoval. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

V Louisianských bažinách začne vystrájať tzv. snakehead monštrum, ktoré si podáva miestnych obyvateľov a v pokľudných zákutiach tak spôsobí nečakaný rozruch. Typický, nenáročný, otrepaný SyFy monster film. Síce celkom pekne natočený, vo fajn prostredí, so zábavnými príšerkami a niekoľkými krvavými zabitiami, no už tak opozeraný, že to človeka nebaví. Ale stále je to trochu lepšie než väčšina podobných TV shitov, i keď k tým niekoľkým pár kúskom čo sa SyFy naozaj vydarili, sa zaradiť nemôže. ()

herr_carter odpad!

všetky recenzie používateľa

Ano, film pyšnící se titulem Smrdící hadohlavci nemůže přinést nic jiného, než zablokovanou krční páteř, ale co bych taky čekal na prima cool v jedenáct večer. Ale je to zvláštní, půl hodiny jsem dokázal sledovat neherce, ještě větší neherce, pornoherečky a lidi po celkové lobotomii, jak soupeří s malovanými kříženci kapra a sumce. Inu, doba je zlá, ale pořád lepší než TV Soukupov, kde souběžně dávali duel s ministryní tlustou prasnicí, což je taky slušný hadohlavec................. moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama