Reklama

Reklama

Black Water: Abyss

  • Nový Zéland Black Water: Abyss (viac)
Trailer 1

Partia piatich dobrodruhov sa vydáva preskúmať systém podzemných chodieb. Podarí sa im objaviť nádhernú jaskyňu, ale kvôli prietrži mračien zostávajú uväznení pod zemou. A nie sú sami. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (79)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Pätica priateľov sa rozhodne preskúmať jaskynný systém v Severnej Austrálii, avšak krátko po vstupe zistia že jeho obyvateľom je aj hladný krokodíl...Tma, svetlá bateriek, veľa rozhovorov a občas krokodíl. Práve ta tma v jaskyni je v niektorých momentoch problémom, pretože stiesnená atmosféra príbehu vďaka hercom čiastočne neplní svoj efekt a niekedy je to na škodu. Čo sa týka žánrovo podobných filmov možno Black Water: Abyss zaradiť medzi tie viac vydarené, avšak žiaden zázrak sa nekonal. A samozrejme, podobne ako v Deep Blue Sea 3 prežijú iba ženy keď už tá korektnosť a rovnoprávnosť musí byť v každom filme. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Vlastne ma trochu mrzí, že dávam Abyssu iba tri hviezdy, pretože oproti Crawl a Narok 6 metre je to film podstatne desivejší, a na rozdiel od oboch spomenutých, nie je jeho krokodíl ani sekundu na smiech. Crawl a 6 metre boli ale omnoho invenčnejšie, a mne to tu ešte skazilo to klišovité riešenie osobných problémov. Ale fajn jednohubka. 65% ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Vydarené pokračovanie, aj keď toto je asi taký sequel, ako minuloročné 47 Meters Down: Uncaged voči jednotke: čiže žiadny. Proste nové postavy, nové monštrum (hoci rovnaký živočíšny druh samozrejme) a nové prostredie odohrávania. Namiesto lagúny zatopené podzemné priestory. A mňa to bavilo! Postavy slabé a dialógy hrôza počúvať, ale akonáhle začne boj o život a uvidíme strašidelného krokodíla a jeho realistické, naturalistické a nepríjemné scény útokov, zaplesá srdce každého hororového fanúšika. Žiadny humor, ale ostrá vraždiaca šupinatá suka, ktorej je úprimne ukradnutá, čo zožerie, výčitkami svedomia určite netrpí, na to vezmite jed. Problém je, že akonáhle si ľudožravý plaz dá prestávku, do popredia  sa dostávajú krajne mdlé vzťahy a dialógovky. Našťastie to nikdy netrvá zbytočne dlho a zakaždým skôr alebo neskôr hladinu opäť rozčerí podozrivý pohyb. Akčné finále už je trochu nastavované, ale nejako extra mi nevadilo, vlastne skôr naopak. Ďalšiu 7-ročnú prestávku neodporúčam. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Možný SPOILER. Hlúpejšieho krokodíla človek nevidí ani v dokumentárnych filmoch. Čo tam po kráse jaskýň, keď si človek pustí "animal horor", pritom hlavného záporáka vidí tak 3 krát (?), z piatich možných obetí dvaja prežijú, smrť ďalší dvoch si musíte nájsť niekde na "Dark webe", pričom takmer 80% filmu sa nič nedeje. Ak je tento komentár k tomuto filmu krutý, tak si predstavte, aký by bol, keby som sa zle vyspal. Jediné čo poteší je fakt, že krokodíla nevyprodukoval "CAPCOM", pričom každopádne, aj tak som nečakal nič mimoriadne, lebo keď v úvode vidieť, aká spoločnosť sa na filme podieľala, divák by si mal vedieť spočítať Dva a 2. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Celkem povedené a podle mě i víc, než předchozí díl (se kterým to má společného asi jen krokodýla). Sice to stále má utahaná místa, ale i tak to má atmosféru, dívá se na to dobře, prostředí jeskyně zapůsobí a má to i slušnou kameru. Snad jen postavy mohly být vymyšlené líp a ne tak kýčovitě. A moc mi tam nesedělo to přehnaně akční finále, když se po zbytek filmu atmosféra vyvíjí pomalu. Ale jinak jsem spokojený. 3* ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Jedná se o druhý režisérův film o krokodýlech. Tím prvním byla Krvavá laguna (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama