Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké vojnové námorníctvo poverilo úlohou nájsť nejaký efektívny prostriedok, ktorý by bol účinný v boji so somálskymi pirátmi, spoločnosť Blue Water, špecializujúcu sa na genetické inžinierstvo. Produktom ich výskumov je tvor, ktorý vznikol skrížením bieleho žraloka a chobotnice. Ako to už býva, objaví sa malička chybička a tento netvor sa dostane na slobodu a okamžite sa začne predvádzať v plnej kráse ... (beso74)

(viac)

Recenzie (66)

mysiak odpad!

všetky recenzie používateľa

U takýchto filmov platí formulka, čím viac priateľov, tým väčšia zábava je pri filme. Sharktopus je ale brakom v najväčšom slova zmysle, nedá sa popísať ani písmenom abecedy, je proste na smiech, je tragický, a je tam Eric Roberts, a to musí v tomto čase hovoriť za všetko. Lámanie lode, bábkové chápadlá vo vode, aj toto patrí k tomuto filmu..vrcholom filmu, a jeho trápnosti...je výstup z vody, a chodenie Sharktopusa a celé záverečné zúčtovanie, ktoré dotvára jasnú bodku za "kvalitou" celého filmu. Film pozerať iba na vlastné riziko a nie v triezvom stave :) ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Umelá Žraloknica bola príšerná. Naozaj strašná. A keď si ešte spomeniem, že jej nerobilo problém, chodiť po zábradlí a kade tade po pláži ako po "vlastných" (nohách)...Ale mal som na takýto film náladu, tak som si ho pustil a splnil presne to, čo mal. Nenudil ma snáď ani chvíľu. A to aj vďaka sexi mladej vedkyni, na ktorú sa dalo aspoň príjemne pozerať. Nečakal som nič - nič som nedostal. Teda počkať! Spomenul som, že.....ERIC ROBERTS?? WHAT?? Ten snáď na mňa vyskočí aj z chladničky, keď ju najbližšie otvorím. No pri jeho aktuálne nabitom programe to môže byť celkom reálne. Jeho prítomnosť teda celkom potešila (mne je sympatický), síce som nevedel vopred o ňom. Na záver úvaha: Človek ktorý hral v Temnom rytierovi, hrá v Žraloknici (to je dobre blbý názov, ale je to preklad z titulkov). ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Sharktopus“ je skvělý nápad, stejně jako jiné, které se v poslední době v levných monster hororech objevují. Jenže tvůrci těchto filmů prostě nechtějí psát scénáře, které budou zajímavé. Jim samotným to očividně přijde jako ztráta času. Je to škoda, protože já bych se docela rád podíval na film „Sharktopus“, který bude mít trochu lepší scénář, který nebude jen křečí. ()

(mOnkey) 

všetky recenzie používateľa

Pocity z tohoto... jak to jen říct - asi filmu, by se daly shrnout do jednoho emotikonu, který by vyjadřoval mé pocity během sledování a zároveň dokonale vystihoval kvality tohoto díla - : D. Ale mám pocit, že Sharktopus si zaslouží těch slov minimálně pár. Tak předně, jak často má divák tu čest dívat se na výtvor neúspěšného studenta Víta Olmera, kterého tento "režisér" vyhodil ze studií pro nedostatek talentu? Když si k tomu navíc připočtete dialogy jako z toho nejlacinějšího péčka, na které si vzpomenete, a obludu, jež vypadá, jako by si přikráčela z nějaké hry na NES, řeknete si, co tomuhle, sakra, chybí. A já vám to hned povím, Hulk Hogan nebo aspoň David Hasselhoff v hlavní roli. Jinak ale komedie roku. ()

MiniMer 

všetky recenzie používateľa

Pokud čekáte horor, u kterého budete hrůzou křičet, strachy si zakrývat oči a bát se ve vaně, tenhle film si rozhodně nepouštějte. Pokud se chcete výborně pobavit či dokonce někdy vřískat smíchy při pohledu na zmutovanou příšeru, která se jen tak prochází po kamenech, není nic lepšího! Ač jsem se na snímek dívala za účelem strachu a napětí, což vůbec nesplnil, musím tu jednu hvězdičku za ty návaly smíchu prostě dát:) ()

Galéria (2)

Súvisiace novinky

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

21.02.2016

Pokud jste viděli nějaké béčko z 50., 60. nebo 70. let, je velká šance, že ho má na svědomí Roger Corman. Legendární producent a režisér sice nikdy nedosáhl "áčkového úspěchu", jeho levné drsárny ale… (viac)

Reklama

Reklama