Reklama

Reklama

Skupina mladých prieskumníkov sa vydá k tajomnému jazeru, aby odhalili tajomstvá oblasti odstránenej z moderných máp a ukrytej za elektrickými plotmi. Keď sa však dostanú do stredu jazera, objavia ostrov, ktorý ukrýva opustené laboratórne zariadenie s desivým dedičstvom: ostrov je domovom smrtiaceho predátora, ktorý si túži pochutiť na tých, ktorí sú dosť hlúpi na to, aby ignorovali varovania. Ale skôr, ako sa budú môcť vrátiť späť, naši nešťastní hrdinovia sú zatiahnutí do boja o život – a ak chcú prežiť, budú musieť spolupracovať. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (27)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Natočit snímek „Lake Placid: Legacy“, který je očividně filmem v sérii, jež pojednává o krokodýlovi zabijákovi, který je skutečně velkou bestií, a nepoužít zde minimum scén, kde se krokodýl skutečně objevuje, je špatně. Je to naprosto tragické. Tohle není film o tom, který nás má překvapit tím, co zabíjí. Celou dobu to víme. Tohle je film, jenž je ve výsledku pěkně šmejdsky odvedenou prací. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Lake Placid bolo naposledy zaujímavé v roku 1980, keď tam na olympiáde vyhrali americkí hokejoví amatéri nad ruskými boľševikmi, film Miracle on Ice alebo len Miracle. Odvtedy dlho nič, až sa tu "objavil" neviditeľný krokodíl. Najlepší herec za celú hodinu a pol. Z tých, ktorých bolo vidieť, na zaujal len týpek, čo sa silou mocou chce podobať na Keanu Reevesa tým, že mu chlpy lezú už aj z čela. Inak sa na tom dalo celkom zasmiať a nikdy neviete, či práve to nebolo zámerom režiséra. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Prvý, pôvodný film "Lake Placid" bol celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodílovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere v Maine. Dal som mu tri hviezdičky. Návrat ku jazeru "Lake Placid 2" bol nudný. Druhú časť som ohodnotil iba jednou hviezdičkou. Tretie pokračovanie "Lake Placid 3" bola taká istá hlúposť ako dvojka. Štvrtá taktiež rovnako zúfalá časť "Lake Placid 4" mala podtitul "Posledná kapitola". A ja som naivne dúfal, že to bude naozaj posledný film z tejto krokodílej mizérie. No onedlho sa objavilo piate pokračovanie s názvom "Lake Placid vs. Anaconda". Ale ani to neurobilo bodku za touto béčkovou croco sériou. V roku 2018 bol vyprodukovaný diel s poradovým číslom šesť. Takže som zhliadol snímok "Lake Placid: Legacy". A opäť tomu nemôžem dať viac ako jednu hviezdičku. Sám seba sa pýtam, že prečo sa stále vraciam ku tomuto zatuchnutému krodíliemu jazeru? * ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Standardní hra na honěnou s přerostlým krokodýlem. Od herců či děje člověk nic moc neočekává a tak všechno záleží na predátorovi a jeho žracích postupech. Na krokouše moc peněz nebylo a podle toho také vypadal, ačkoliv musím uznat, že to bylo přecen jen lepší, než většina potvor od Asylum. Ani gore tu nějakou díru do světa neudělá, ale jak píše Marceloo, na televizní srajdu je překvapivě kvalitní. Je to slabota, ale ne z ranku nejhorších. 30% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

03.12.2020 sa mi úspešne podarilo doraziť sériu Sharknado som rád že dnes som ukončil sériu Lake Placid (Jazero, Krokodíly útočia)...teda pravdepodobne ukončil, takéto skvosty sa občas z ničoho nič zvyknú vrátiť v celej svojej nádhere. Jazero 6 vôbec nezačalo zle, aktivisti v boji za našu planétu prichádzajú na uzavretý ostrov, kde údajne prebiehali nejaké experimenty a snažia sa odhaliť pravdu. Na scénu prichádza mega krokodíl, tvorcom sa v jednej vete podarí vysvetliť ako tento príbeh súvisí s Lake Placid sériou avšak od vstupu do komplexu ide relatívne nádejná atmosféra a dej niekam do stratena a tak si aj táto časť tejto série odniesla jednu hviezdičku za snahu protagonistov, aj keď táto zo všetkých posledných 1* hodnotení v sérii bola najsilnejšia. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama