Reklama

Reklama

Prípady 1. oddelenia

(seriál)
  • Česko Případy 1. oddělení (viac)
Trailer
Česko, (2014–2022), 35 h 50 min (Minutáž: 53–70 min)

Hrajú:

Ondřej Vetchý, Petr Stach, Filip Blažek, Miroslav Vladyka, Miroslav Hanuš, Bolek Polívka, Ondřej Malý, Sabina Remundová, Petra Hřebíčková, Igor Bareš (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(35)

Obsahy(1)

Kriminálny seriál, v 14 častiach prvej série, detailne dramatizuje skutočné prípady vrážd, ktoré vyšetrovalo 1. oddelenie pražskej kriminálnej služby tesne po roku 1989. Spoluautorom scenára je súčasný šéf oddelenia vrážd Josef Mareš. Seriál sa opiera o mimoriadnu mieru autenticity a presnosti v popise policajného prostredia, žargónu i vyšetrovacích postupov. Pre tie je typické, že policajti väčšinou relatívne skoro vedia, kto je páchateľom. Oveľa ťažšie je páchateľa chytiť a zločin mu dokázať. Dôležitú úlohu hrajú aj zdanlivé maličkosti. Skutková podstata činov, spôsob pátrania a usvedčenia, sú v seriáli do veľkej miery zachované. (STV)

(viac)

Recenzie používateľa Winster k tomuto seriálu (21)

Rozčtvrcená (2014) (S01E01) 

Jen sedte a koukejte a uzivejte si jak je to daleko. Pro nekoho neni, nekdo to ma denne na stole. Precizni prace filamru s relaným scenarem. ()

Doživotní chyba (2014) (S01E03) 

Vetsinou jsou to takový chudáci. ()

Nenávist (2014) (S01E06) 

Jestli bude mít koule nebo kozy, to je mi srdečně jedno :D ()

48 hodin (2014) (S01E07) 

Ja myslim, ze vladyky je dost škoda. Když si clovek pusti starsi filmy, kde hraje sígry/horolezce, tady z nej udelali fakt joudu - boudu. ()

Policajt na odstřel (2014) (S01E08) 

U policie je to jako u akrobatu kdo umi ten umi a kdo neumi je v gipsu :D ()

Tělo (2016) (S02E05) 

Rozlitany. ()

Krádež století (2016) (S02E07) 

Zajimavem trosku si to upravuji k obrazu svemu ale i tak. ()

Season 3 (2022) (S03) 

Krom absolutne idiotskeho chovani urcitych postav hlavne Prazak, ale i zmena povahy kpt. Anděla..Je tato serie absolutne znicena zasahem nove reditelky, diky tomu se na serial neda koukat. Televize filmy a serialy maji lidem zlepsit den...ne jim ho nicit. Dekujeme lidem co tohle napadlo, ze krasne I. II. seriee zprznili serii III. ()

Podnájomníci (2022) (S03E01) 

Zacatek je strasnej, v prvnich 5 minutách jsem to chtel hned vypnout :) Artove nasvecování, poš, vyrážení...odporne namistrované výrazy nováčku jak kdyby chytili uz Ravašola. Prazak a Andel zde funguji jak kdyby se spolu znali tyden. Andel presedlal z operativce na umirnenho pana za stolem co se posmesne smeje "namachrovanym" a nemistným výstupum pražáka. ()

Fľaša (2022) (S03E02) 

Excelentni Navrátil. Jiank hruza. Z pana Vladyky zde udelali postavu z veselohry. Pokus o artovku a hru se svetlem je zde uplne mimo...Pražák s Andělem zde hraji posledni housle (ti kteri tuto detektivku tvoří...) vysetrovatelka je neslana nemastna a namachrovany vyšetrovatel s absolutne odhodlaným výrazem mně zde uplne toci. kdyby to byla jina detektiva tak by dostala vic, ale protoze jde o PPO tak je to hnus. ()

Veteráni (2022) (S03E03) 

Konecne se na to da klukat a dedukce Plíška to je presne to co tu ted uz neni...Anděl hraje štěk...Hrozne situacni a vsichni delaji to aby to zapadalo. Tohle je hrozny navrat. ()

Explózia (2022) (S03E04) 

Kalendar super. namety na pripady - hrozny. Vykony ? Hrozny vsecko ze starych dilu je spatne, prazak dela vsecko uplne spatneeee! Andel ten ne ale necha se ukecat, Novej nafoukanej vysetrovatel ma papiry na hlavu takze cokoliv udela a rekne je spravne! ()

Taxivrah (2022) (S03E06) 

Vitezem o nejhorsi dodanou postavu v pokracovani serialu se stava "muj zastupce Kpt. Netík" a jdu blejt velebnosti. Neprijemna, nesympaticka postava postaicky co ma patent na rozum co vzdy vi co rici! Martin se chova jako tydyt...a Andel? on tam jeste hraje ? ()

Električka (2022) (S03E07) 

VITA je na kamery...a na trapny veci vzdy, ale zde ma dokonce par vystupu, suverenich apod...takze se to k nemu absolutne nehodi, jen si nekdo asi rikal ze by se to k nemu ted hodilo. Jinak je to spis smutny... ()

Strihač (2022) (S03E08) 

Nastup nove negativni postavy. Zajisteni podezdreleho je stylem "vypadni". Komedie... ()

Rómeo a Júlia (2022) (S03E09) 

Jeden z nejsmutnejsich pribehu co jsem videl. Ohledy...? Ty si strcte nekam a bezte si to vyzkouset nekam kde se skutecne neco deje. ()

Smoliar (2022) (S03E10) 

Kozak celou serii hlavne řve....Martin se chova trapne. ()

Spolubývajúca (2022) (S03E11) 

Byt jak K. Jezis ten beh... Kozakova dcera je na pest...tohle mit doma tak uz to doma nemam, ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama