Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Po prvnich dilech mi to prislo jako prumerny serial, ovsem s kouzelne mimonskym vyjadrovanim (treba popsat rande jako mensi biosocialni pruzkum s neurochemickym presahem bylo senzacni), ale nic vic. Prochazelo to tak trosku mimo me, ale dala jsem tomu cas a po prvni serii si kluky vazne oblibila. Mela jsem jeste malinko problem s Wolowitzem, ale definitivne jsem si zamilovala Sheldona a jeho tricka! A po druhe serii uz mam rada i Wolowitze a jsem uspesne zavisla :).

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Tenhle serial je neco! Po par minutach jsem v tom byla az po usi. Pilot je naprosto bezkonkurencni a i kdyz si vsechny dily neudrzely jeho uroven, je to porad tak uzasne jine nez ostatni serialy (je to drsne, sokujici, sproste a vtipne tou spravnou merou). Perfektne napsane a zahrane postavy, skvela hudba, senzacni zabery, skvostne intro. Zamilovala jsem si vsechny a vsechno a uz se nemuzu dockat pokracovani...********************** Nehodnotim treti serii, protoze bych musela jit o hvezdu dolu. Po odchodu Roberta Sheehana uz to prestali byt Misfits, jeho nahrada v podani Josepha Gilguna je otresna a trapna. Hlasky site na miru Nathanovi on proste pohrbiva. Obrovske zklamani!

Sherlock

Sherlock (2010)

"Freak is here!" :) Neprestava me udivovat, jak brilantni serialy umi Britove vyprodukovat. Kam se hrabe Amerika! Opet se potvrzuje, ze kvalita predci kvantitu. Par dilu za rok vskutku neni vrazedne tempo, ovsem vysledek stoji za to!