Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

U mňa fajn, vlastne k tomu nemám ani nejaké veľké výhrady. Niekoľko nezabudnuteľných scén to v mojich očiach ťahá veľmi, ale veľmi vysoko (súboj dvoch infikovaných ženských, orál, vibrátor, scénka s pištoľou a podobne), nakrútené je to naozaj pekne, masky a gore na vysokej úrovni. Čo zase mne veľmi nesedelo, tak to boli niektorí otravní herci. Jeden je infikovaný, ďalšia zomiera niekde v stane a oni sa tam musia hádať kvôli totálnym prkotinám - aké typické pre béčkový horor, asi je len málo takých, kde by som to ešte nevidel. A zase tam musí byť nejaký záporný píčus, ktorý chce zachrániť svet (oj), v tomto smere by sa už naozaj hodil aspoň kúsok originality. Ale ináč ma to bavilo, rozhodne lepšie ako tá komediálna dvojka. Na kvality jednotky sa to u mňa ale nechytá. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Je to úplně jinej film, než předchozí dva díly = zapomenout na ně a brát ho s čistou hlavou. Jakoby návrat k zombáckým klasikám ... ano běhání odsud tam a zpět atd., jenže v přítmí, v napětí, (scéna otevírání dveří asi 1- 2 min ... ), takový jakoby "Fulciovský" ... Zlý, odporný, nekompromisní ... Prostě horor. No a prvních 20 minut ... ano, ale to je ten kontrast krásnýho prostředí a koziček, plaveček, namakanejch tělíček versus to, co příjde potom - což jsem čekal a taky se to splnilo ... Osobně to vidím v mnohem širších souvislostech a nekoukám "jen" na jednotlivý scény/pasáže .... Ten film se měl asi jmenovat jinak, bylo by to vhodnější... Myslím si, že kdo "nepobral/nepřijal", tak nepochopil a tím ztratil 91 min skvělé napínavé zábavy. Ale to už je jeho problém. Já jsem nadšenej, kupodivu ... :-) ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Chaotická nuda s céčkovou výpravou, iritujúcou hudbou, množstvom wtf momentov, miestami až smiešne prehrávajúcimi hercami a tak trápnym strihom, že to vyzerá jak poviedkový film. Jediné čo funguje je posledných asi 5 minút + titulky. Za ne teda päť percent navrch, na tú slabú dvacinku. Andrews sklamal na celej čiare a natočil ešte horší film, než bol Rothov primitívny originál. Ti West rulez !! ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Na Cabin fever 3 jsem se poměrně dost těšil, Andrews film Altitude byla průměrná blbůstka která zabavila a navíc takovýhle filmy nejsou zas tak časté. Ale bohužel film zůstal jen u slabého průměru. Kolikrát jsem měl problémy film vůbec spojit s Cabin feverem, scény kdy hlavní hrdinové putují po ostrově nebo po tom komplexu mi připomínalo totálně jiný filmy než CF. Nicméně krve a gore je poměrně dost a finální ženská bitka je PARÁDNÍ. Puchýře a strhaná kůže je pěkně udělaná. Ale film nakonec zabije divnej konec. Pro mě průměr. Jsem zvědavej jak se vytáhne 4 díl. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Encyklopedicky pitvať postúpný zánik neplánovanej a nezmyselne natiahnutej ser-ie je zbytočné, no damagement rozhodol inak. Nech by to už malo akýkoľvek názov, videné to bolo inde a inak ( netvrdím,že lepšie/horšie ). Pôvodný ELInfikačný zámer sa takto dostal cez školské chodby do samotného Karibiku a Kaare sa pokúša skaárovať myšlienku rovno 2násobne. Ak jednotka mala aspoň v tieni nejaké to nedoštudované posolstvo, tak počtom sériovo vyrábaných pešiakov ide o zámernú infikáciu už aj tak biedneho námetu. Skaáruje sa to úplného prekvapenia (?). Som preplnená očakávaním. Každopádne dvierka sa zabuchnúť nedajú - infikovať sa dá totiž všetko, vždy a všade. Tretia rana, tento x na jednotku. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama