Reklama

Reklama

Kruhy sa odohrávajú trinásť rokov po udalostiach predchádzajúcej časti. Príbeh o vraždiacom filme je považovaný len za hororovú historku, no napriek tomu študentku Juliu znepokojuje zmena správania jej priateľa Holta, ktorý údajne toto video videl. Napriek jeho varovaniu si video zvedavé dievča pozrie. Nepochopiteľný zostrih zdanlivo nesúvisiacich scén korunuje telefonát, v ktorom jej neznámy hlas oznámi, že presne za týždeň zomrie. Keďže ju od tej chvíle začnú rôzne desivé udalosti sprevádzať doslova na každom kroku, neberie Julia varovanie na ľahkú váhu. Čoskoro jej tiež dôjde, že jedinou nádejou na prežitie je pochopenie videa, ktorým Samara, dievča zo studne, vyslala svetu zašifrovaný odkaz. Pátranie po Samariinom desivom osude zavedie Juliu na cestu, kde je jej život v rovnakom ohrození, ako keby na smrť odovzdane čakala doma. (CinemArt SK)

(viac)

Galéria (60)

Súvisiace novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (viac)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (viac)

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (viac)

Reklama

Reklama