Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fuko Ando (Miori Takimoto) je 24-ročná postgraduálna študentka psychológie. Raz dostane za úlohu postarať sa o svoju štvorročnú neter. Čoskoro sa však okolo nich začnú diať tajomné udalosti. Začne pátrať a dozvie sa o existencii prekliateho videa, po pozretí ktorého ľudia umierajú. Okolnosti ju presvedčia, že desivá história videa spred piatich rokov je späť a teraz ohrozuje priamo ich. (misterz)

(viac)

Recenzie (10)

blondboss odpad!

všetky recenzie používateľa

No povedzte mi, ako mám tento nezmysel ohodnotiť. Bolo to o málinko prijatelnejšie ako jednička, ale aj tak to bola neskutočná hlúposť. No čo to mám dať ako odpad, len o niečo menší? Nie, keď je raz niečo kravina a totálne to przní kult, tak jednoducho treba reálne ohodnotiť ako to je a toto Sadakino pokračovanie je ďalšia bieda, na ktorú sa nedalo pozerať a ktorá mala s pôvodným Kruhom naozaj pramálo spoločného. Takéto snímky by sa fakt nemali točiť už len z princípu. 15 % ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Tak jo, Sadako ve 3D podruhé... Spíše než horor, rodinné drama o malé, osamělé holčičce, které se všichni k smrti bojí a okolo které se odehrává spousta podivných sebevražd... Nagi, tak se ta holčička jmenuje, má totiž tu smůlu, že je dcerou Akane, hrdinky prvního dílu, která ve svém těle uvěznila samotnou Sadako... Prokleté video stále koluje na internetu, nešťastníci, kteří ho shlédli páchají sebevraždy a mladá dívka, která se o Nagi stará, pátrá po zdroji všech podivných sebevražd... Nic více, nic méně... Hanabusa, který pokračuje v lehkém rozvíjení mytologie načrtnuté v prvním dílu, naštěstí ubral na množství silně nepovedených digitálních efektů, kupodivu se mu podařilo přidat trochu hororové atmosféry a tak se z druhého dílu stává sice opět zcela zbytečný, ale docela koukatelný film... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

V "jednotke" bol sérivoý vrah, v dvojke je už aj samotná Sadako, ale iba na zopár desiatok sekúnd na konci. Dovtedy jej funkciu zastupuje malé, nevrlé, zlostné dievčatko, ktoré občas „posadne duch Sadako“, na čo dievčatko zamračene zazrie na človeka, ktorý sa práve nachádza v jeho blízkosti a používa elektronické zariadenie (mobil, notebook) a tohto úbožiaka dieťa prostredníctvom „siete“ zabije. V praxi to vyzerá tak, že okolo dievčatka ide telefonujúci chlapík, dievčatko naňho zagáni a po pár sekundách začne chlapík vrieskať, ako keby ho sťahovali z kože a skočí z mosta. Je to strašne nudné a predvídateľné už pri prvom čísle, no pri tom samozrejme nezostane. Naopak, dočkáme sa masovej scény z metra, ktorá je ale rovnako nechcene smiešna. ()

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

S odstupem času i jedničku hodnotím jako naprostou zhovadilost a toto se mi nelíbilo už tenkrát... Odpad nedám jen kvůli Sadako a povedenému nápadu s "vyvražďovačkou" v metru, i když provedení je horší :( Stejně jako u prvního dílu je i tady trailer povedenější než samotný film, který je opravdu nekoukatelný. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Mám pro asijské vlasatice slabost, ale po minulém fiasku jsem byl rozhodnut se Sadako skončit. Ale nedalo mi to a plus mínus to dopadlo podobně, jak v případě jedničky. Děvčátko to tentokrát rozjíždí i přes telefony a stačí jí udělat roztomile zlý kukuč, takže občas je to až k smíchu. Po děsivé atmosféře Nakatových filmů samozřejmě nemůže být ani řeč a efekty, byť celkem solidní, příliš nefungovaly. Jednou jsem se lekl, ale to je tak vše, co jsem si za dalšího dílu kruhových trampot odnesl. 15% ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama