Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Morskom svete na Floride sa práve pripravuje slávnostné otvorenie nového „Podmorského kráľovstva“, kde pracujú Michael (Dennis Quaid) a Sean (John Putch), synovia amitského policajného šéfa Martina Brodyho. Sieť priehľadných tunelov sa rozprestiera v celej lagúne a ponúka návštevníkom možnosť vidieť exotický podmorský svet na vlastné oči. Okrem toho je pripravená skvelá šou na vodných lyžiach a množstvo ďalších prekvapení. Je tu však ešte jedno prekvapenie, Nepozvaný hosť - malý žralok... Zamestnanci chcú mláďa vychovávať pod svojím dohľadom. Takmer súčasne sa však nájde telo muža, ktoré prezrádza, že cez porušenú morskú bránu, ktorá oddeľuje šíre more od morského parku, prenikol ďalší, oveľa väčší biely žralok. Od tohto okamžiku ide o život všetkých návštevníkov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (256)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Bílý lidožrout si to z Amity namířil rovnou na Floridu do podmořského parku, aby tu našel a zabil Brodyho dospělého syna... Tomu říkám drastický úpadek kdysi slavné filmové značky. Třetí díl se nesmyslně honosí termínem 3D, takže si můžeme vychutnat rozmazaný obraz a každou chvíli do záběru seroucí se ukousnuté nohy, rybí hlavy nebo makety ponorky. Žralok je tu tentokrát mimořádně hnusný a umělý až hanba. Poslední tečkou je absence postavy Brodyho a Williamsovy hudby, díky nimž nezůstal z původního filmu kámen na kameni. V té době ale nikdo netušil, že přijde ještě čtyřka... ()

Deyw odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty vole ja sem prase zasrany :D tohle se mi driv libilo..a to sem driv ani nevedel ze vtom hraje denis quaid..ty kravo ten debil denis vleze do kazdyho pruseru :D je to strasny ty vole..to je proste v prdeli..hodnodeni jaws1 by bylo 100% a jaws 3 by bylo 0% :D uplne zbytecnej film a uz to nechci nikdy videt - jestli bych nekdy nasel tu kazetu na ktery sem to mel tak ji hodim o zed ! ()

Reklama

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Možná je to kvůli nostalgii, kdy jsme za komunistů já a kámoš s jeho sourozencema čekali na neděli 20:15 na ORF1 na vysílání každého dílu Čelistí a druhý den si nadšeně vyprávěli, jak žralok komu ukousnul nohu a že ti zlí lidi neměli naštvat chudáka rodiče žraloka a ten by jim nezdemoloval ten mořskej park. Ale i po letech reprízy konstatuju, že Čelisti 3 jsou pohoda, s originální scénou zatopené turistické atrakce a chytrým žralokem, který přes sklo zdálky uvidí chlapa, který může za smrt jeho dítěte a rozbourá mu tlamou průhled, aby ho utopil. Čistá zábava. :) ()

Circumscriptor odpad!

všetky recenzie používateľa

Ešte žiaden film vo mne nevyvolal takú nenávisť voči jeho tvorcom. Bezduchá, nudná odporná hovadina. Mám chuť pozvať Joea Alvesa k sebe domov, napľuť mu do ksichtu a za tento počin ho ubodať na smrť. Iba veľmi odvážny človek sa môže odvážiť toto nazvať ,,filmom". Je mi až do plaču, že má toto niečo z Čeľusťami. Tento film sa nedá dokonca odporúčiť ani v tom prípade, keby ste sa chceli nudiť alebo prípadne si chvíľu pospať. Ak ste normálny človek, tak vás to iba vytočí. ()

farfalla 

všetky recenzie používateľa

Třetí film ze série ´Čelisti´ by nebyl až tak špatný, ale některé scény jsou vysloveně trapné. Příběh se přesouvá z moře do zábávného vodního parku SeaWorld. A vypadá to, že se réžie ujal spřátelený Disneyland. Mike Brody (Dennis Quaid) a Dr. Kathryn Morgan (Bess Armstrong) se musí rozhodnout mezi láskou a prací a přes problém se žralokem najdou to správné řešení. Také mladší bratr Sean (John Putch) si najde přítelkyni. SeaWorld je perfektní místo pro zábavu, které se má oteřít pro veřejnost, přípravy vrcholí. Nacvičují se pyramidy na vodních lyžích. Dobří přežijí a chvástalové a zloději jsou potrestáni samotným žralokem. ['Jaws' (1975), 'Jaws' (1978), 'Jaws: The Revenge' (1987)] ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (6)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 10. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)
  • Třetí Čelisti byly nominovány hned na osm anticen Zlatá malina. (WolfR)
  • Film se natáčel v Orlandu na Floridě od 15. června 1982 do 22. ledna 1983. (rafix)

Reklama

Reklama