Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mal to byť zábavný výlet plný pohody. Ten sa však zakrátko zmenil na peklo. Mladá študentka Danielle so svojimi priateľmi prichádza na prekrásne pláže Floridy. Zabúda však na varovanie svojho brata, ktorý jej odporučil nevchádzať do zradných koralových vôd oceána, kde by sa mohli zdržiavať žraloky. Na nočnom výlete ľoďou sa Danielle s priateľmi ocitajú smrteľnej hrozbe útočiacich žralokov... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (45)

BadoXXII odpad!

všetky recenzie používateľa

Alebo aj - žraloky súložia. Každý rok musí vzniknúť pár lacných žraločích teen hororov, kde pobehujú dobre stavané ženy a muži a súlož im často prekazia žraloky. Pravdaže s hororom to má spoločné asi toľko, že to je horor pozerať. Žraloky už boli takmer všade a strpčovali život ľuďom na každej svetovej pláži. Čo ešte tvorcovia vymyslia? Už tu boli grgajúce žraloky, žraloky už boli aj v Benátkach, boli už aj žraloky čo vedeli cúvať, chytit do papule lietadlo vo vzduchu, už tu jednoducho bolo takmer všetko. Toľko bizarností, že sa čudujem, že ešte neboli aj u nás. Kedy prídu na Zemplínsku šíravu? ()

Cortesz odpad!

všetky recenzie používateľa

Žraloci zde byli jako kdyby navíc, do počtu, aby zaplnili hluchá místa nebo co, zbytek stál taky za nic, prostě nechápu proč tento naprostý nesmysl vznikl, chtěl jsem dát aspoň jednu hvězdu za ty holky co se zde vyskytovali, ale za to jak se chovali v některých situacích? Zato tady házím odpad. Už nikdy více. ()

Reklama

eye candy 

všetky recenzie používateľa

No on už je samotný název Spring Break Shark Attack docela dost výmluvný a na to jak příšerně amatérský a najivní pokus SBSA je si zde na čsfd vede překvapivě dobře. S trochou snahy se dá uvěřit, že si autoři jenom popletli žánry. Jinak inspirace Jaws není skoro znát, no je to jako kdybyste chtěli po prvňáčkovi aby namaloval da Vinciho Mona Lisu.. to se prostě nedá brát jako zprznění ()

Jarsey 

všetky recenzie používateľa

*** MOŽNÝ SPOILER*** Že by film, který má v názvu zmínku o žralocích, byl trochu o něčem jiném? No jistě! Žraloci se zde objeví na začátku, v polovině a na konci, během toho sledujeme příběh nějaké studentky, která se zakouká do nějakého kluka, ale má na ni spadeno jiný kluk, ten se rozhodne, že ji dostane klidně i po zlým. Je to možná spíš romantický film a sem tam nějaký drama s rybičkama. Ale děj byl vcelku koukatelný, tak 1*. ()

Abiosis 

všetky recenzie používateľa

*MOŽNO PRÍDE AJ ŽRALOK* Celý ten koncept mi pripomenul film Piranha, len, samozrejme, s tým rozdielom, že živočíšny nepriateľ má o niečo iné rozmery. Oba filmy sú podobné v tom, že obsahujú množstvo mladých ľudí na pláži, ktorí sa správajú promiskuitne a množstvo mladých ľudí nahryznutých, prehryznutých či len v zúbkoch mierne požužlaných (i keď Piranha v počte predsa len mierne vedie). Obnažené prsia (či dokonca odhryznutý pohlavný úd) tu neuvidíte, ale budete svedkom pokusu o pôsobivý príbeh lásky s dôrazom na slušné správanie a galantnosť na jednej strane a chrapúnstvom a nemorálnym správaním na strane druhej. A keď už sme spomenuli podobnosti a odlišnosti oboch filmov, pripomeňme si aj rovnakosť: záverečná scéna s mólom bola ukradnutá pre toľko spomínaný film Piranha. Verdikt v 1 vete: Nevidím dôvod, prečo tento film vidieť: žralokov sa takmer nedočkáte a "holie cici" nebudú určite. 19.07.11 ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama