Reklama

Reklama

Jurassic Shark 3: Seavenge

Trailer

Obsahy(1)

Reportér, kameraman a několik drobných zlodějíčků uvíznou na lodi na oceánu. Jediné, co stojí mezi nimi a jejich životem, je padesátimetrový prehistorický žralok megalodon. Všichni musí táhnout za jeden provaz, aby přežili. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

kolibricek odpad!

všetky recenzie používateľa

Mega žralok co umí plavat v pár centimetrech vody... udělat Hopy do moře z ropné plošiny a vylézt na břeh suchý... Mít sluneční brýle a nesundat je ani na minutu... A spousta dalších ne-hereckých obětí tohoto brutálně ( B, C, D a více) odpudivého počinu... 💩💩🥵 Jo a neříkalo se že je  🦈 tak 10krat větší než nynější 🦈, a i tak se vejde do pár centimetrů vody😱 ()

B3n odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je neuveriteľný, devätnásty film, ktorý som v priebehu rokov od tejto partičky podivínov pozeral. Devätnásť odpadov jeden vedľa druhého, jeden väčší ako druhý. Neveril som vlastným očiam, myslel som si, že tých filmov bolo tak päť, všetky sa totiž podobali, neherci hrali asi aj v rovnakých košeliach. Ani náznak zlepšenia, všetky filmy sú na jednej úrovni, aj toto je dielo, v ktorom všetci vyzerajú trochu šuchnutí. Je úplne nepodstatné o čom to je. A to je obdivuhodné. Napríklad tu "žralok", v skutočnosti nejaká polepená sádrová figúrka, podobajúca sa na zväčšenú akváriovú rybku, naháňa na lúke otylú XXL modelku a zachráni ju šialený vedec nejakou laserovou pištoľou, ktorá deň predtým bola asi fénom, ktorou naňho afektovane vystrelí. (19 filmov, tvl) Nie je to prvý americký film, v ktorom žralok naháňa ľudí po poli... Mimochodom existuje skupina ešte oveľa horších filmov, ako toto zásadné a nadčasové dielo americkej kinematografie 21. storočia. Tá kategória už sa ani snáď nedá považovať za film. Odpad je asi najširšie pásmo hodnotenia, vždy ma takéto niečo nadvihne zo stoličky. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Mark Polonia svojej povesti neostal nič dlžný, je to odpad na celej čiare, ale treba uznať že niekoľko záberov kamier a hudba zniesli kritéria toho aby sa niečo ešte dalo nazvať filmom, ako spomína mosnak ak na túto sračku niekto vôbec bude pozerať tak sa z tých dialógov a živých vstupov či moderátorky a modelky určite poserie, rád by som napísal že režisér film myslel ironicky ale nie, toto je rozhodne jeho strop čo dokáže vyprodukovať a že na toto je vôbec niekto ochotný prepožičať svoj herecký "talent" a peniaze...človeku ostáva rozum stáť. Ja som chcel napísať do komentára krátky obsah filmu ale to sa jednoducho ani nedá... ()

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

😆😆😆 tohle je síla. Neskutečná sračka, totální dno. Až uvidíte toho žraloka (teda pokud na tuhle sračku někdo koukat bude), tak se posere smíchy. 0% a dalších -100% k tomu ()

Aceboris odpad!

všetky recenzie používateľa

Mark Polonia točí film za filmom a ani tento sa nevymyká jeho štandardu. Nechápem kto mu na to dáva peniaze, keďže pochybujem o tom, že si vôbec na seba dokáže zarobiť. Dá sa vôbec niečo ako recenzia na tento " skvost " napísať. Asi ťažko, pretože ak po prvý krát zbadáte toho gumenného žraloka vybuchnete  od smiechu, táto hračkárska atrapa plávajúca vo vode je najhoršie spracovanie žraloka v dejinách žraločích filmov. Ďalši "poklad" tohoto filmu je ten beznohý námorník, ktorý prežil útok žraloka avšak pri útoku prišiel o nohy. No a na záver  akože jadro deja, kde posádka člnu uviazne uprostred jazera, tvorená tak nesympatickým osadenstvom, že sa tešíte na to ako ich ten žralok všetkých zožerie. Dokonca budete mať možnosť si v päť  minútovej slučke asi v 50tej minute vychutnať repete deja , ktorý sa odvtedy udial, no nie je to famózne. A čerešnička  na torte je sharkenstien , žralok na motívy Frankensteina, ktorý v závere doplní dej. Jediná vec ktorá ako tak ušla bola hudba. Za mňa čistá komédia a totálny odpad. 0/10 ()

Reklama

Reklama