Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Thriller

Posledné recenzie (409)

plagát

Land of Smiles (2017) 

Neviem si predstaviť dať takémuto nezmyslu lepšie hodnotenie. Unesú mi v neznámej krajine kamarátku? Idem ju hľadať, aj keď nikomu z domácich nerozumiem a nikto nerozumie mne. Po večeroch sa, samozrejme, opíjam do nemoty, aby sa mi začali diať čudné veci. S nijakou z postáv som nemal žiadne spojenie, súcit, nič. O stotožnení sa nedá ani rozprávať. Slabota.

plagát

Alien Origin (2012) 

Dá sa natočiť Predator bez Predatora? Nedá. Skupinka babrákov sa o to pokúsila a natočila tento výkal. Z filmu si zapamätám len rapkanie samopalov a štekavé pokrikovanie v džungli. Najviac som sa bál o samotných vojakov, že sa postrieľajú navzájom, ako si behali pred samopalmi. Za celý čas ani nevieme, čo to bolo v džungli. Pri jedinom zábere, kde možno bol ten nepriateľ, sa zázrakom pokazil obraz, tak sa šetria náklady. Výsledok je takmer nula bodov. Otrasné.

plagát

Arctic Armageddon (2023) odpad!

Film pridaný na 25. výročie studia Asylum. A tak to aj vyzerá. Ak bežný príbeh od Asylum je hnoj, tak výročný bude megažumpa. Pod týmto názvom tento príbeh ale vidím prvýkrát, tak poďme na hodnotenie. Opäť ide o ohrozenie sveta, opäť zachraňujú svet američania. (Takto si ich holý úd naprogramoval a oni teraz v realite čakajú na záchrancu, ktorý nepríde) Katastrofa sa obvykle spúšťa nejakým zásahom, niekedy ide o nejakú prirodzenú príčinu. To je tento prípad. Oceány začnú zamŕzať, takže to treba riešiť. A rieši to genderovo a neviem ako vyvážená posádka ponorky. Kapitán vyzerá ako miestny ožran z Hornej Mičinej, ExO je nejaká mužatka nie nepodobná najznámejšiemu slovenskému pomelu. Postavy sú viacmenej kreténi, občas vygrcajú nejaké múdro, aby si divák pripadal inteligentne. Vždy v týchto filmoch je nejaký okamih osvietenia, kedy nejakú postavu napadne nejaké nečakané riešenie, na čo dostane odpoveď, "mohlo by to fungovať". Povzbudzovanie postáv navzájom vyzerá tak, že si hovoria, že si musia pohnúť. Hmm.. Divákovi je podsúvané, že armageddon, záverečný súboj dobra a zla, vyzerá nejako takto. Pritom ho v realite práve zažíva, ale nerozumie. Vo filme vždy príde nejaký hrdina, ktorý zachráni svet, preto ho čakajú v týchto mesiacoch aj v reále. Americkí filmoví hrdinovia bojujú a víťazia vždy nejakým výbuchom, zbraňami, raketami, bojovými lietadlami, jednoducho niečím, čo v realite používajú na vraždenie civilistov po svete. Vo filmoch sú zbrane používané v kladnej súvislosti. Preto sa aj tu všetko rieši torpédami, čím väčší výbuch, tým väčšia pomoc. Čudujem sa hercovi ako Patrick Labyorteaux, že sa nechá ukecať na takúto hlúposť. Obávam sa, že toto je nová kvalita filmov, ktorú nám matrix chystal, pretože štúdiá ako Asylum chrlia ročne stovky filmov. Programovaný divák si postupne na túto kvalitu zvykne a príjme ju ako štandard.

Posledné hodnotenia (6 156)

Easter Evil (2024)

odpad! 06.04.2024

Dark Asylum (2001)

28.03.2024

Digging Up the Marrow (2014)

27.03.2024

The Paranormal Diaries: Clophill (2013)

odpad! 27.03.2024

You'll Never Find Me (2023)

22.03.2024

Lillith (2019)

odpad! 22.03.2024

Stopmotion (2023)

15.03.2024

No Way Up (2024)

15.03.2024

The Seeding (2023)

14.03.2024

Reklama