Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V malebnom zapadákove menom Louisiana Bayou vlastne od veky vekov číhali krvilačné potvory na svoju príležitosť, no také čosi, ako dnes, tu ešte naozaj nebolo! V miestnych zdanlivo pokojných vodách sa totiž usídlil húf obrovitánskych, geneticky zmanipulovaných, výlučne mäsom sa živiacich rýb, ktoré nemilosrdne zožerú všetko živé, čo im skríži cestu! A tak nečudo, že keď sa na pobreží začnú kopiť znetvorené mŕtvoly, rozhodnú sa bezradné miestne úrady zistiť, kto alebo čo má tieto brutálne desivé úmrtia na svedomí a vyšle do terénu súdneho lekára Sama Riversa (Tory Kittles) a biologičku Mary Callahanovú (China Chow). Tým sa pomerne skoro podarí odhaliť vinníkov, no poradiť si s nimi a nestať sa pritom ich najbližším olovrantom sa ukáže byť dosť náročné! Našťastie či nanešťastie sa však s večne hladnými rybími potvorami rozhodne porátať i skupinka lovcov vedená impulzívny Jeffom (Tomas Arana)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (134)

sellsakul odpad!

všetky recenzie používateľa

Asi po piatich rokoch som videl film v televízií a musím uznať, že "oplatilo sa". Tento hnoj ma uchvátil svojími 6D efektami a giganticky inteligentným scenárom a na hercov už neexistujú "superlatívy" a myslím, že AVATAR sa môže skovať. Odporúčam každému, kto sa chce zasmiať alebo poplakať si nad úbohosťou. Tento film v podstate nie je filmom, ale paródiou a od totálnej hnojovice ho nezachráni ani krátka stopáž. Fakt som pohoršený, že som to pozeral a úprimne sa všetkým ospravedlňujem a hanbím sa za to, fuj hnoj je mi zle...HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ!HNOJ! HNOJ! HNOJ! ()

Kaucuk odpad!

všetky recenzie používateľa

Bože tak tohle byla jedna z největších stupidit co sem kdy viděl...jednu hvězdičku bych dal jenom za to že takhle sem se nezasmál už ani nepamatuju...na to že se mělo jednat o horor nic moc. Dialogy byly opravdu důmyslně sepsány, herci zahráli jak na Broadwayi a triky byly lepší jak v Lotrovi. Je mi jasné, že rozpočet tohoto filmu byl značně omezený (když se banda trotlů rozhodla natočit film tak se to dá pochopit.) ale stejnak se z toho dalo vytěžit něco lepšího...třeba stánek se zmrzlinou. O českym dabingu ani nemluvim, protože i já se známejma jsme v PC hře The Movies dabovali o třídu líp, v porovnání s tímto tak na cenu F.Filipovského. Hrůza, Děs, Běs, atd. jen se divím že to má takové vysoké, vzhledem ke kvalitě skoro nadmíru vysoké hodnocení. Vřele nedoporučuji, pouze chcete-li se smát stupiditě děje, tipovat co se asi tak stane a kdo umře (a v 99% budete mít pravdu) a zabít neskutečně dlouhých 80 minut (!!! bože to sem u toho opravdu strávil takovýho času) svýho života zbytečně. ()

Reklama

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

FRANKENFISH a ČSFD: Áno práve kvôli obitusovmu komentáru som sa na to pozrel a neveril som vlastným očiam. Prečítal som si aj ostatné pozitívne komentáre a začal som o sebe pochybovať. Je FRANKENFISH naozaj tým "filmom" - ktorý tu dostáva 3 a viac hviezdičiek - čo som práve videl ? BOHUŽIAĽ je to on. Kravina, ktorá nemá právo byť spájaná s pojmom kinematografia. Idiotský príbeh, "postavy" bez charakterov, scenár bez akejkoľvek invencie či nedajbože príbehu, tupý režisér, ktorý už SPAWNom preukázal všetky svoje "kvality". A naozaj neodporúčam porovnávať so skvostom LAKE PLACID, ktorý považujem za špičkovú ukážku subžánru. Mám dojem vážení 3 a viac "hviezdičkoví" hodnotitelia, že ste pri zhliadnutí asi užili dajaké podporné prostriedky na zmenu vedomia :-) BEZ URÁŽKY. Toto je totiž hovadina par excellence ktorá nudou dokáže aj zabiť. (4.5.2006) ()

dopita 

všetky recenzie používateľa

Od režiséra Dippého jsem viděl dva filmy, jeden byl k nevydržení (Spawn) a od druhýho jsem zbaběle prchnul po deseti minutách (Hallowenská střední). Takže sem nečekal mnoho, spíš nic, zvlášť když originální název filmu je Frankenfish (Frankenryba!!!). A ono se na to kupodivu dalo koukat, teda v porovnání s výše zmiňovanými filmy. Jistě je to béčková blbost s podivnejma trikama (i když na televizní film jsou slušný, to je fakt) a odhalenýma kozama (taky slušný). Zkrátka je to celkem pohodová, rozhodně ne napínavá, občas humorná slátanina s překvapivě zábavným závěrem. Budiž, ještě že to má jen 80 minut. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Čo čakať od filmu s názvom Frankenfish? No asi to veľká pecka nebude. Jasné, že ani nie je. S vidinou veľmi slabého béčka a čakaním odpadu podobného ako Man Thing (2005) som sa do toho pustil a prekvapivo mi tento filmík ponúkol presne to, v čo som pri svojich najlepších predstavách túžil. Rôznoredé postavičky (lesba, hulič, vietnamský veterán, pytliaci, hrdinova bývalá láska zo strednej, čarodejnica, hlúpy právnik atď.), čierny humor, slušné masky zohavených tiel, prekvapenie, nápad a slušný spád. Na úvod samozrejme príde prvé úmrtie miestneho rybára z bažín a na miesto je vyslaný policajný vyšetrovateľ, ktorý si privolá aj odborníčku na zvieracie druhy. Pri spovedi miestnych obyvateľov močalísk bývajúcich na houseboatoch zaútočí na nich „ryba“ čo im zničí všetky člny a začne všetkých prítomných držať v šachu podobne ako „červík“ vo Chvení (1990). Na ceste sú však aj zlí hoši, ktorým tento tvor ušiel. Prvú polhodinku rybku ani neuvidíme, ale zoznamujeme sa s obyvateľmi močariska, ktorý sú v rámci žánru veľmi slušne charakterizovaný a je radosť ich počínanie sledovať. Po pol hodinke však rybka vyskočí z vody a začne teror a už sledujeme ako sa ubúdajúce obete snažia prežiť túto situáciu. Scenárista vedel že píše úplnú blbosť a preto do filmu nahádzal dialógy plné vtipu a dejové zvraty, ktoré neraz prekvapia. Samozrejme že chovanie postáv je niekedy nelogické, ale koho to trápi, keď to má spád. Naviac sa tu dočkáme slušných masiek, zohavených tiel, krvy a koniec ako sa na daný žáner patrí. Film pre milovníkov slušných hororových B-čok. ()

Galéria (10)

Súvisiace novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (viac)

Reklama

Reklama