Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V malebnom zapadákove menom Louisiana Bayou vlastne od veky vekov číhali krvilačné potvory na svoju príležitosť, no také čosi, ako dnes, tu ešte naozaj nebolo! V miestnych zdanlivo pokojných vodách sa totiž usídlil húf obrovitánskych, geneticky zmanipulovaných, výlučne mäsom sa živiacich rýb, ktoré nemilosrdne zožerú všetko živé, čo im skríži cestu! A tak nečudo, že keď sa na pobreží začnú kopiť znetvorené mŕtvoly, rozhodnú sa bezradné miestne úrady zistiť, kto alebo čo má tieto brutálne desivé úmrtia na svedomí a vyšle do terénu súdneho lekára Sama Riversa (Tory Kittles) a biologičku Mary Callahanovú (China Chow). Tým sa pomerne skoro podarí odhaliť vinníkov, no poradiť si s nimi a nestať sa pritom ich najbližším olovrantom sa ukáže byť dosť náročné! Našťastie či nanešťastie sa však s večne hladnými rybími potvorami rozhodne porátať i skupinka lovcov vedená impulzívny Jeffom (Tomas Arana)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (134)

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Klasický "monster" horror, který se na můj vkus bral příliš vážně - nebo měla vtipně působit ta béčkovost až céčkovost. Přiznávám, když se mi po 25 minutách začaly klížit oči, neviděla jsem jediný důvod, proč se s tím snažit bojovat a pokojně jsem usnula. Po půl hodině jsem na pár minut rozlepila víčka, opět se nezdálo, že bych o něco přicházela... Krev ve vodě, nepovedená rybopříšera, nesympatické charaktery, nuda. Podobných snímků už jsem zhlédla desítky a v letech mojí dospělosti už jen málokterý dokázal zabavit. Hvězdičku přidávám za nepatrnou možnost, že jsem třeba prospala něco zajímavého. EDIT: Dokoukala jsem zbytek a mám škubání tu hvězdičku ubrat, je to blbější než stádo myší! Rybokrokodýl srandovní, postavy = vemena, některé scény těžce mimo realitu - kupříkladu ta černoška, co vybuchne s domkem, letí 50 metrů (jen ona, trosky ne) a nemá ani škrábnutí, ani popáleninu, fuckt superwoman! 35% ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

FRANKENFISH a ČSFD: Áno práve kvôli obitusovmu komentáru som sa na to pozrel a neveril som vlastným očiam. Prečítal som si aj ostatné pozitívne komentáre a začal som o sebe pochybovať. Je FRANKENFISH naozaj tým "filmom" - ktorý tu dostáva 3 a viac hviezdičiek - čo som práve videl ? BOHUŽIAĽ je to on. Kravina, ktorá nemá právo byť spájaná s pojmom kinematografia. Idiotský príbeh, "postavy" bez charakterov, scenár bez akejkoľvek invencie či nedajbože príbehu, tupý režisér, ktorý už SPAWNom preukázal všetky svoje "kvality". A naozaj neodporúčam porovnávať so skvostom LAKE PLACID, ktorý považujem za špičkovú ukážku subžánru. Mám dojem vážení 3 a viac "hviezdičkoví" hodnotitelia, že ste pri zhliadnutí asi užili dajaké podporné prostriedky na zmenu vedomia :-) BEZ URÁŽKY. Toto je totiž hovadina par excellence ktorá nudou dokáže aj zabiť. (4.5.2006) ()

Reklama

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Film vytvořen přesně podle osvědčených receptur. Parta lidí, většinou mužů, za podpory zhruba dvou až tří žen se sejde na místě, kde budou muset společně čelit nástraze zdejší fauny v podobě gigantického žravého, vědeckého omylu. Postava slečny, která ztvárnila odbornici na ochranu vodních živočichů, nebo čeho, působí asi tak seriózně a neméně vtipně, asi jako kdybyste na patologii potkali člověka oblečeného ve skotské sukni, hrajícího na dudy (nevím, proč mě napadlo zrovna toto srovnání, nicméně, stalo se:) Poslední zhruba půlhodina děje je obdařena neuvěřitelnými rozmluvami, které by za jiných okolností vyzněly i vtipně, v tomto případě jsem se však musela usmívat nad jejich trapností, hloupostí a béčkovitostí. Tomas Arana zachraňuje, co se dá, i nedá. Za povšimnutí stojí scéna pečení masa z oné obrovité ryby (?) a její následné... kdo viděl, ví. Další bonus v podobě nelogického chování postav se snad ani nedal nečekat. "Nečekal jsem, že ve svém volnu budu poskakovat po voru uprostřed močálu.", "Nabídl jsem se, protože jsem myslel, že to příznivě ovlivní náš vztah.", "Houseboat je solidní výrobek, je schopen plavby?", "Je to živočich. Dělá to, co všichni." ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

chachááááááá ! Okřídlený okoun tyranizuje bandu neumětelů, kteří vzešli z drogového večírku, který pak někdo omylem nazval castingem - jediné plus v té záplavě béčkových sraček zde je, že efekty jakžtakž vypadají (čti: asi dvacetina z nich nestála za úplné hovno)..............moje hodnocení = 1,5 z 10. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Nozaj vydarený zoohoror. Nejde o žiadnu komédiu, ale znalci žánra rýchlo pochopia, že aj tvorcovia sa vyznajú a určité momenty tak vyznievajú úsmevne fanúšikovsky ("Už viem, ako sa odtiaľto dostaneme!"). O niečo starší MIMIC i RELIC mali lepšie triky, ale nakoľko tu ide o plne digi príšeru a TV film, je Predátor z hlbín v porovnaní s dnešnými Asylumovkami dobre odvedená robota. V záplave (omnoho horších) aligátorov a útočiacich žralokov neprávom opomínaný film... ()

Galéria (10)

Súvisiace novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (viac)

Reklama

Reklama