Reklama

Reklama

VOD (1)

Pred pár rokmi došlo v chránenej prírodnej oblasti Black Lake k nepredstaviteľne krvavej tragédii, ktorú mali na svedomí obrovitánske a večne hladné krokodíly. Medzičasom sa však situácia pri idylicky pôsobiacom jazere i okolitých lesoch upokojila a temer nik si už na ňu nespomenie. Teda... Nespomenul. Dnes je však všetko opäť inak! Ale pekne po poriadku... Prednedávnom sa sem prisťahoval šarmantný zoológ Nathan Bickerman (Colin Ferguson) s manželkou Susan (Kirsty Mitchell) a synom Connorom (Jordan Grehs). Pôvodne chceli len vypratať a predať dom po Nathanovej nebohej tete, situovaný tesne pri jazere, no napokon tu zapustili korene. Okrem nich sa na tomto čarovnom mieste v čase vypuknutia nového krvavého kúpeľa nachádzali i partia mladistvých hľadajúcich dobrodružstvo a trojica mladých mužov, vedených skúsenou lovkyňou Rebou (Yancy Butler), ktorí sem prišli v nádeji na získanie jednej či dvoch skvostných trofejí. Dobrú náladu i odvážne plány všetkých výletníkov však zhatia rozdráždené krvilačné krokodíly, na čom má nemalý podiel i malý Connor. Ten totiž vo svojich nových chladnokrvných domácich miláčikoch prebudil driemajúcu chuť na zabíjanie surovým mäsom kradnutým z miestneho supermarketu! Nezvestných a brutálne rozdriapaných mŕtvych tiel neustále pribúda, a tak je len otázkou času, kedy sa už miestnemu šerifovi Willingerovi (Michael Ironside) aj napriek enormnej snahe nepodarí pred verejnosťou utajiť desivú pravdu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (99)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Tohle vymyslel chlap, který má až na jeden den v měsíci pořád noční a když si chce zrovna v ten jeden jediný volný den užít se svou krásnou přítelkyní, tak ta mu oznámí, že to právě dostala. Pokud chcete znát v jakým duševním rozpoložení se takový chlap těsně po tomto oznámení nachází je tento film krásnou vizitkou, pokud vás to nezajímá, rádím vám jediný, vemte nohy na ramena a utíkejte před tímhle filmem co nejdál můžete. Jednu hvězdičku za kouzlo nechtěného. ()

Danny F. odpad!

všetky recenzie používateľa

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný film "Lake Placid" bol celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodílovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere v Maine. Hlavnú úlohu stvárnil Bill Pullman. Dal som mu tri hviezdičky. V pokračovaní "Lake Placid 2" sa zmenil režisér, znížil rozpočet, krokodíl bol príšerne digitálny, scénar bol maximálne prostoduchý. Návrat ku jazeru Lake Placid bol nudný. Ohodnotil som ho jednou hviezdičkou. Tretia časť "Lake Placid 3" je na tom podobne ako dvojka. Lacná, hlúpa, nudná. * ()

vesper001 odpad!

všetky recenzie používateľa

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Za 11 rokov svojej existéncie prešla séria Lake Placid dlhou cestou, večná škoda že smerom strmo dole. Kým svižná, zábavná a miestami aj hororová jednička z roku 1999 bola vďaka čierno-čiernym humorným zložkám vcelku prijemným relaxom, tento, už na tretí krát riedený cajrajt je poznačený vôňou žumpy. až tam sa na poli kvality prepracoval krokodíl, obývajúci kedysi čisté vody jazera. Na koniec štípku optimizmu, ešte stále to nie je také zle, aby to nemohlo byť horšie. Keď uvidím zmienku o pripravovanej štvorke, začnem sa triasť ako osika... ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama