Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V malebnom zapadákove menom Louisiana Bayou vlastne od veky vekov číhali krvilačné potvory na svoju príležitosť, no také čosi, ako dnes, tu ešte naozaj nebolo! V miestnych zdanlivo pokojných vodách sa totiž usídlil húf obrovitánskych, geneticky zmanipulovaných, výlučne mäsom sa živiacich rýb, ktoré nemilosrdne zožerú všetko živé, čo im skríži cestu! A tak nečudo, že keď sa na pobreží začnú kopiť znetvorené mŕtvoly, rozhodnú sa bezradné miestne úrady zistiť, kto alebo čo má tieto brutálne desivé úmrtia na svedomí a vyšle do terénu súdneho lekára Sama Riversa (Tory Kittles) a biologičku Mary Callahanovú (China Chow). Tým sa pomerne skoro podarí odhaliť vinníkov, no poradiť si s nimi a nestať sa pritom ich najbližším olovrantom sa ukáže byť dosť náročné! Našťastie či nanešťastie sa však s večne hladnými rybími potvorami rozhodne porátať i skupinka lovcov vedená impulzívny Jeffom (Tomas Arana)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (134)

Triny 

všetky recenzie používateľa

12.2.2010 jsem napsala tento komentář ":D:D Až si tak říkám, když tady čtu ty komenty, jestli jsme koukali na stejný "film".. Tohle "RadšiSeVůbecNeměloNatočit" se totiž podle mě snad radši vůbec nemělo natočit.. Jako zběsilé prchání před rybkama vyskočivší na palubu a hupky dupky sežrat někomu nohy, to snad byl jen opravdu špatný joke.. to že to má 40% je snad pouze z recese, pže jinak si nedokážu vysvětlit, jak by takováhle zhovadilost toho mohla dosáhnout..:D"... a dnes 1.5.2017 na prvního máje zvedám své hodnocení z "odpadu" na 4* a proč.. Protože časy se mění, lidi se mění, názory se mění... To co mě kdysi strašně lezlo na nervy, mě dnes moc baví! Více anakond, více netopýrů a žraloků lačnících po krvi, více vraždiacích os, více predátorů, co umí skákat po houseboatu a kousat lidem hlavy!! :) ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tak poster filmu naznačoval, že sa jedna o krokodíla a nie o prerostlú Latimériu divnú. Trikovo sa nemá čim chváliť a herecké prejavy boli otrasne, ale aspoň krvi tu bolo dostatok a ten opojený jedinec dostal o čo si koledoval celú dobu, len škoda, že to bolo príliš neskoro. Len musim dodať, že je to poväčšine tak hnusné, že je to aj tým aj zábavné. Ale chválim super zvolene miesto, lebo nešťastnici nemajú moc na výber a tak rybky majú celkom ľahkú korisť. Silné 2*. ()

Reklama

MadChick odpad!

všetky recenzie používateľa

Před shlédnutím tohoto filmu jsem opravdu netušil co všechno je možné přenést na televizní obrazovku. Ve své podstatě je to naprostý skvost, ve kterém máte co 5 minut nový a ještě méně logický zvrat, bohužel pro režijní tým jsem se od začátku do konce nepřestal smát a nevěřícně kroutit hlavou nad neuvěřitelnými výplody režisérovi fantazie. Toto povyšuje Shitoidní horrory na další zcela novou úroveň. Jako byl to opravdu zážitek, o tom nemám sebemenší pochyby :D ()

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvapenie, podla hodnotenia 37% som čakal nejakú tupinu, ale toto bolo fajn ak nie lepšie ako fajn. Herci odohrali to čo sa od takýchto filmov žiada, nič viac nič menej. Nečakal som, že zomrú niektoré postavy. Parádne potvory a dobré efekt. Jednoduchý film, ktorý ak pôjde niekedy zase v telke kludne si ho znovu pozriem. Pomalý rozjazd, ale finále ako sa patrí, preto 6 z 10. ()

vesper001 

všetky recenzie používateľa

„Je z nás krmení pro ryby!“ Toto šokující zjištění jasnozřivě odhalí jeden z posledních přeživších rybích granulí v lidské podobě těsně před koncem filmu. Fakt že jo, plaktone. Sardinkový Frankenštajn je obojživelný gurmán, co si po nepropečeném krvavém stejku neopomene osvěžit dech pomocí žvýkacího krokodýla bez cukru. Žádná sacrilége gastronomique, tyhle lukulské hody mají šmak a styl. ()

Galéria (10)

Súvisiace novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené