Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V malebnom zapadákove menom Louisiana Bayou vlastne od veky vekov číhali krvilačné potvory na svoju príležitosť, no také čosi, ako dnes, tu ešte naozaj nebolo! V miestnych zdanlivo pokojných vodách sa totiž usídlil húf obrovitánskych, geneticky zmanipulovaných, výlučne mäsom sa živiacich rýb, ktoré nemilosrdne zožerú všetko živé, čo im skríži cestu! A tak nečudo, že keď sa na pobreží začnú kopiť znetvorené mŕtvoly, rozhodnú sa bezradné miestne úrady zistiť, kto alebo čo má tieto brutálne desivé úmrtia na svedomí a vyšle do terénu súdneho lekára Sama Riversa (Tory Kittles) a biologičku Mary Callahanovú (China Chow). Tým sa pomerne skoro podarí odhaliť vinníkov, no poradiť si s nimi a nestať sa pritom ich najbližším olovrantom sa ukáže byť dosť náročné! Našťastie či nanešťastie sa však s večne hladnými rybími potvorami rozhodne porátať i skupinka lovcov vedená impulzívny Jeffom (Tomas Arana)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (134)

DJ Obelix 

všetky recenzie používateľa

Ultimátní béčko, od kterého jsem pranic nečekal a o to více jsem dostal. Mark Dippé se prostě nezavděčí všem (viz. Spawn), ale tady na tom snímku je vidět, že ho dělal s láskou. Velice vtipně natočený gorefest s přerostlými rybkami, vietnamským veteránem pojídající srdce, černošskou čarodějkou se šedým zákalem, uchlastaným šéfem hlavní hrdinky a KOPOU dalších klišé, které ovšem pobaví. Musíte k tomu ovšem přistupovat jako k béčku, které má navíc na TV film velmi solidní efekty... ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Nozaj vydarený zoohoror. Nejde o žiadnu komédiu, ale znalci žánra rýchlo pochopia, že aj tvorcovia sa vyznajú a určité momenty tak vyznievajú úsmevne fanúšikovsky ("Už viem, ako sa odtiaľto dostaneme!"). O niečo starší MIMIC i RELIC mali lepšie triky, ale nakoľko tu ide o plne digi príšeru a TV film, je Predátor z hlbín v porovnaní s dnešnými Asylumovkami dobre odvedená robota. V záplave (omnoho horších) aligátorov a útočiacich žralokov neprávom opomínaný film... ()

Reklama

vesper001 

všetky recenzie používateľa

„Je z nás krmení pro ryby!“ Toto šokující zjištění jasnozřivě odhalí jeden z posledních přeživších rybích granulí v lidské podobě těsně před koncem filmu. Fakt že jo, plaktone. Sardinkový Frankenštajn je obojživelný gurmán, co si po nepropečeném krvavém stejku neopomene osvěžit dech pomocí žvýkacího krokodýla bez cukru. Žádná sacrilége gastronomique, tyhle lukulské hody mají šmak a styl. ()

obitus 

všetky recenzie používateľa

Behem kratke doby uz druhy film o hadohlavcich, divnejch to rybach. Tentokrat jich je min, ale o to jsou vetsi. Po lehce nezazivne prvni tretine se z Frankenfish stava takova vodni variace na Tremors a zacina to byt opravdu zajimave. Nechutnosti se autori nastesti vubec nestitili a tak jsou ruzne ukousnute koncetiny a rozkladajici se tela nasnimany s citem pro detail. Herci jsou typove presni a postavy, ktere predstavuji spravne vysinute, nejvetsi sympatie si s prehledem ziskal valecny veteran pojidajici pecene srdce. Nejsilenejsi jsou ale jednoznacne scenariste, kteri, krom nezbytnych klise beckoveho zvireciho horroru, nacpali do filmu i nekolik opravdu necekanych a uchvatne pritroublych okamziku. Rozhodne tenhle kousek stoji minimalne za pujceni. ()

kluk z Na 

všetky recenzie používateľa

Nechal jsem se zlákat na monster horor v telce a byla to chyba. V celku solidní gore nestačil přebít tu nudu. Postav hodně, což je většinou dobře, ale tu byla většina lidí včetně hlavního hrdiny do počtu a jejich kecy se nedali poslouchat. Nakonec fandíte tý rybě. Snad jen ten vožralej týpek nebyl úplně marnej plus indián z apocalypta, který se jen tvářil drsně. Ono to stačilo. Nedoporučuju nikomu. ()

Galéria (10)

Súvisiace novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (viac)

Reklama

Reklama