Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V malebnom zapadákove menom Louisiana Bayou vlastne od veky vekov číhali krvilačné potvory na svoju príležitosť, no také čosi, ako dnes, tu ešte naozaj nebolo! V miestnych zdanlivo pokojných vodách sa totiž usídlil húf obrovitánskych, geneticky zmanipulovaných, výlučne mäsom sa živiacich rýb, ktoré nemilosrdne zožerú všetko živé, čo im skríži cestu! A tak nečudo, že keď sa na pobreží začnú kopiť znetvorené mŕtvoly, rozhodnú sa bezradné miestne úrady zistiť, kto alebo čo má tieto brutálne desivé úmrtia na svedomí a vyšle do terénu súdneho lekára Sama Riversa (Tory Kittles) a biologičku Mary Callahanovú (China Chow). Tým sa pomerne skoro podarí odhaliť vinníkov, no poradiť si s nimi a nestať sa pritom ich najbližším olovrantom sa ukáže byť dosť náročné! Našťastie či nanešťastie sa však s večne hladnými rybími potvorami rozhodne porátať i skupinka lovcov vedená impulzívny Jeffom (Tomas Arana)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (134)

jorgus 

všetky recenzie používateľa

dalsi dementni nuveritelny film co jsm mel moznost sledovat v nasitelevizy ve vecernich hodinach..dvojice hrdinu prezije jako jedina ze skupinky kamaradu a rodinnych prislusniku a dve vtetriny pote co zlikviduji "padouha" tak zacnou mezi sebou vtipkovat, nehlede na to ze pred hodinou sezrala ryba matku hrdince..blbe a sice obcas vtipne ale tentokrat spis hodne blbe..jedna hvezda za optimisticky predvidatelny konec:) ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Jakmile má jakejkoliv film název ve stylu "něco útočí z hlubin", na 90% to bude značně nekvalitní podívaná blížící se hranici odpadu. Snímku na podobném principu existují desítky a ani tenhle nepatří mezi ty světlé výjimky, u kterých by stálo za to se pozastavit. Celé je to naivní, hloupé, stupidní a přitažené za vlasy, takže vůbec není třeba se na to dívat (a podruhé už vůbec ne!). ()

Reklama

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

FRANKENFISH a ČSFD: Áno práve kvôli obitusovmu komentáru som sa na to pozrel a neveril som vlastným očiam. Prečítal som si aj ostatné pozitívne komentáre a začal som o sebe pochybovať. Je FRANKENFISH naozaj tým "filmom" - ktorý tu dostáva 3 a viac hviezdičiek - čo som práve videl ? BOHUŽIAĽ je to on. Kravina, ktorá nemá právo byť spájaná s pojmom kinematografia. Idiotský príbeh, "postavy" bez charakterov, scenár bez akejkoľvek invencie či nedajbože príbehu, tupý režisér, ktorý už SPAWNom preukázal všetky svoje "kvality". A naozaj neodporúčam porovnávať so skvostom LAKE PLACID, ktorý považujem za špičkovú ukážku subžánru. Mám dojem vážení 3 a viac "hviezdičkoví" hodnotitelia, že ste pri zhliadnutí asi užili dajaké podporné prostriedky na zmenu vedomia :-) BEZ URÁŽKY. Toto je totiž hovadina par excellence ktorá nudou dokáže aj zabiť. (4.5.2006) ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Jestli od toho někdo očekává více než jen samoúčelnou brutalitu, tak ať se tomuto filmu raději vyhne. První třetina je zoufale nudná, zbytek je jen směsicí krve, utrhaných končetin a stokrát ohraného klišé o smrtícím, zmutovaném megapredátorovi. Režisér se zřejmě rozhodl zaměřit nikoli na souvislé převyprávění děje, nýbrž jen na řadu nepředvídatelných a řádně krvavých úmrtí, které vygradují závěrečným zmasakrováním monstra, jenž mě opravdu pobavilo. Úplná ztráta času to zase není, ale z podprůměru se film nevyhrabe ani náhodou. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +celkem detailní maso, v pohodě postavy, originální název .-) -nějak slabší atmosféra, hodně slabé obaszení/// Rybičky, rybičky rybáři jedou. Jedou si vás ulovit a proto na nic nečekejte a na místních hodujte. Standartní bestiální film o jedné vyvynuté bestii, která ráda maso. Tentokrát to však není stupidní. Je to celkem koukatelné, jen z toho mohl být klidně direct to DVD projekt a né jen film určen rovnou do televize. Kdyby do filmu investovali víc peněz mohlo z toho být větší žraso. Základ to totiž má dobrý./// Celkem 59% /// ()

Galéria (10)

Súvisiace novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (viac)

Reklama

Reklama