Reklama

Reklama

Kto prežije

(relácia)
  • Česko Kdo přežije (viac)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Súťažný
USA, 2000

Réžia:

Don Roy King

Účinkujú:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa martingaga k tomuto seriálu (4)

Cambodia – Second Chance (2015) (S31) 

SPOLERY- táto séria na mňa moc nezaposobila hlavne podivným castom z ktoreho ma hneď od začiatku šptvalo pár ludí ale naopak vela som si ich hneď oblúbil ako kelley wentworth ktorá hneď v prvom diely ukázala, že tam nie je omylom prvych pár rád nebolo najlepších vínimkou tej kde vypadla shirin dosť ma to mrzelo ale ako priemerne prišla séria do zlúčenia tak som už ani nestačil vnímať kolko blindsidesov a zvratov sa deje ku každému dám koment\ Kass- schytala to ako prvá z witchs ale hrala lepšie ako v cagaianu a spencer ju podrazil mal ju podržať \ Andrew- jeho mi neni vobec lúto Kelley mu to natrela najkrajším ťahom sezóny \ Kelly Wiggelsworth- zo začitku som jej držal palce ale mala nulovú stratégiu takže mi vobec nechýbala \ Ciera- stále chcela big moves a nakoniec bola jedným takým varazená ale hrala lepšie ako poprvé v blood vs water \ Stephan- v tejto sérii sa mu nedarilo a mal vypadnúť na rade predtým miesto Cieri \ Golden boy- nemal stratégiu ale bol sympatický a silný \ Abi- mrška jedna ju proste človek musí milovať a nenávidieť naraz vždy ma rozosmiala a mrzelo ma, že išla \ Kimmi- čakal som od nej viac ale predviedla najviac z old schoolových hráčov a škóóóda že jej nevyšiel jediný krok o ktory sa snažila Kelley mohla vyhrať bola obeťou najlepsej kmeňovej rady ever \ Keith- k nemu nemám čo ani hodnotiť sympaták ale viac sa k nemu nedá povedať iba, že mal použiť fake imunitu \ Kelley Wenthworth- moja láska, ešte donedávna som mal za najlepšiu ženskú hráčku parvaty ale Kelley si zaslúži miesto vedla nej, pretože sa postarala o to prečo milujem túto sériu ktorá sa zaradí medzi tie najlepšie urobila najlepšie tahy série a na 100% by vyhrala keby sa jej podarilo zvíťaziť poslednú výzvu lebo vyhrala 2 a túto potrebovala najviac a nestalo sa jej emócie na konci výzvy boli super a mna jej prehra mrzela asi viac než ju škoda že to nedoťiahla do konca ale bola úžastná \ Tasha- nemala najlepšiu stratégiu ale bola sympatická a zlúčenie si vybojovala sama \ Spencer- sympaťák po celú hru a častokrát som mu aj fandil ale velmi ma sklamal na rade pred finále keď vyhrožoval jeremymu, že keď vezme Kelley že on nevyhrá \ Jeremy- v pohode výtaz, ktorý nemal najoslnivejšiu taktiku ale uhral to na city a super vedel hladať imunity ako Kelley aj ich skvele využil ()

Kaôh Rōng (2016) (S32) 

Takže najprv poviem že táto séria mohla patriť možno aj k top 10 a mal som samozrejme 5*, bohužial to by nemohla v strede byť tak nudná. Zptačiatku boli dobré a náročné výzvy, kmeňovky boli nepredvidateľne a zabavne, lenže vždy keď bola rada nečakaná, odišla zaujímavá osobnosť a celkovo nazačiatku odišli napr- Liz, Anna, Jenn, Caleb a potom zostávalo viac a viac nezaujímavých ľudí, až začali kmeňovky nudiť. Keď sa kmene zlúčia obvzlášť to začne byť husté, bohužial hneď odišla ďalšia osoba, ktorá mohla niečo ukázať. Po nudnom strede prišiel, ale docela uspokojivý posledný diel kde som s víťazom spokojný, ale aj tak favoritom zostáva pre mňa Cidney, ďalšou chybou série boli podľa mňa aj dosť nudné individualne súťaže. Táto séria sa nechytá na Cambodiu a zaradí sa do horšieho priemeru okolo 20. miesta. Chcel som dať dokonca možno aj 3* ale 3 som dal Thajsku a toto je stále o stupeň lepšie. ()

Millennials vs Gen X (2016) (S33) 

Za mňa zatial 95% spokojnosť....súťažiaci sú mi väčšina velmi sympatickí aj keď nemám priamo svojho oblúbenca kmeňovky (zatial 5) perfektné domov idú osoby ktoré majú ísť a naozaj aj súťaže zaujímavé nie je to len banda tupcov aj keď pár ich tam je ale celkovo 5*.....po konci serie jednu hviezdu berem kvoli víťazovi ktorý si výhru vyplakal.... ()

Island of the Idols (2019) (S39) 

Survivor stráca všetko čo z neho robilo jedinečnú show, chápem že v 39. serii už nikoho nemôže nič prekvapiť, ale prečo sa o to produkcia tak veľmi snaží? 1-20 seria sa nedaju prekonať a boli nasledované desiatimi sériami, ktoré skúšali nové prvky, nové skryté výhody a ďalšie nezmysly. Momentalne stači k vyhratiu celej serie stávať ráno z postele a isť hladať imunitu a aj keď ju najdete, niekto vám ju zruší ďalšou výhodou. Vysledkom by malo byť šokujuce odhalenie, ktore ale divaka len naštve lebo cele to pôsobí ako keby sa teraz hral survivor podla scénára. Súťaže už tiež nie sú zaujímavé, kde su obrovské bludiská na konci každej serie vo final 3/4? Víťaz za mňa tak za tie 2*, nevýrazná hra, rozhodne najmenšie zlo z final 3. Už asi 3 serie som si z 20 členneho castu nevybral favorita, každy sa snaži zaujať svojim pribehom a pôsobí to nasilu. Vo svojich prvych seriach sme nemuseli počuvať kto im zomrel v rodine a kto ma aku chorobu, sucitim s nimi, ale nepotrebujem aby som ich mal rád kvôli tomu kedy sa rozplaču a aku situaciu maju doma. ()

Reklama

Reklama