Reklama

Reklama

Meg 2: Návrat do hlbín

  • Česko Meg 2: Příkop (viac)
Trailer 1

Pripravte sa, že vám stúpne adrenalín na maximum! Do hlbokého oceánu sa znova ponorí Jason Statham a spoločnosť mu tentoraz bude robiť aj Wu Jing, legenda ázijských akčných filmov. Spoločne povedú tím odvážnych výskumníkov, ktorých cesta na morské dno nedopadne celkom podľa plánov. Chaos prepukne vo chvíli, keď do ich misie zasiahnu aktivity podmorských baníkov. V stávke sa ocitnú životy všetkých zúčastnených a naši hrdinovia budú musieť bojovať nielen s ľudskými nepriateľmi, ale aj viacerými prerastenými žralokmi. Nalaďte sa s filmovou novinkou na vlnu vzrušenia a ponorte sa za neľútostnými predátormi do hlbín vlastného strachu! (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (334)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Poďte ho smelo objať. Pošteklite ho. Ľudí fakt miluje.“ Jednotka ma nečakane bavila, takže som sa na dvojku tešil. Zaujala ma zmena na stoličke režiséra, ale asi nad tým zbytočne premýšľam, pretože veď koho iného najmete na natočenie vysokorozpočtového rodinného hororového blockbustru, ak nie tvorcu nízkorozpočtových anglických umeleckých folk hororov? Zarazilo ma, že „megovia“ sa do toho naplno oprú v podstate až 20 minút pred koncom (a aj potom majú skôr len väčšie cameo, keďže na scénu prichádzajú nové hrozby a to ako ľudské, tak zvieracie): nejak extra mi to ale nevadilo, lebo postavy boli síce hovadské, ale istým zvrhlým spôsobom ma bavili a páčilo sa mi striedanie prostredí, pričom v niektorých okamihoch mi snímka dokonca pripomenula moje obľúbené vecičky Zradná hlbočina, Pod vodou s Kristen Stewart a samozrejme Deep Star Six. Pri hercoch som nemal problém ani tak v tom, aké príšerne klišé postavy museli hrať, ale to, že boli prinútení skĺzavať k trápnemu humoru, takže pôsobilo divne, keď nejaký borec po namakanom akčnom kúsku urobil niečo detsky vtipné. Snímka je v prvej polovici prekvapivo komorná. Nevyzerá ako niečo, čo stálo 129 miliónov dolárov. Jednotka stála len o jeden milión viac, ale v skutočnosti akoby stála 200 a dvojka 85. Dokonca plus-mínus absentuje „avatarovský“ rozprávkový podmorský svet z jednotky. Vo finále sa filmári utrhnú z reťaze a spravia z toho čosi medzi Jurskými parkami/svetmi a Kongom: Ostrovom lebiek. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jason Statham začína byť nový  Ian Ziering zo Sharknada. A i keď Jason má za sebou lepšie platené spoločnosti a aj príbehovo to ma o niečo lepšie rozbehnuté, tak tato časť mi naozaj už pripadala v niečom dosť podobná ako od hviezdy Beverly Hills, 90210. Jason nevie, čo má skôr zachraňovať, je tu samozrejme rozbehaný, skáče sa tu z vrtuľníka, od móla so zubatou príšerou odskakuje ako super Mario vo svojej hre. Vedel som, že to bude zas divočina, vedel som i to, že triky ma záujmu, ale myslel som si aj to, že tu bude celkom slušná dávka humoru, ale v tomto som sa mýlil.  Jednotka mala niekoľko vtipných momentov, ale tu sa zmohli len na niektoré vtipy z jednotky, ale to už opakovaný vtip, nie je vtipom. Bolo podarené vidieť, že film je prehliadkou iných známych filmov a bol by pri tom celkom schopný, nebyť tej tuposti vo viacerých scénach. Niekto vobec pri scenári nerozmýšľal a to je aj najväčšia chyba filmu. Jason sa snaží byt Johna McClanea alebo sám veľký Rambo, lenže nemá k tomu ani štýl a ani charizmu. Myslel som si, že v tomto filme tu budú aj ine príšerky, ale dinosaurov, ktorí žijú tisíce rokov pod vodou a potom už v pohode behajú po súši som na mysli určite nemal. Mega chobotnica mohla mať väčší priestor, ale mna osobne pobavila najviac z celého filmu, lebo som si pri nej zaspomínal na Hotel Transylvánia 3. Silne 2*. ()

Reklama

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

V polévce čínské plavou... Číňani. Jen jednu hvězdu Statham zachrání.“ A já se tak těšil. Na parybu, na paniku, na pablby i na pana „Jsem drsnější než šmirglpapír!“ OKÉNKO BATYSKAFU: [][] Čím nás bosohlavá prehistorická obluda Statham krmí tentokrát a jaké závěry z toho plynou? ≈≈ Jacky Wu mačká joystick a cvičená paryba mu dává pac. Závěr: Megalodon šel s dobou a identifikoval se jako foxteriér. ≈≈ Obří chobotnice škrtí megalodona, až mu mega oči lezou z mega důlků. Leč vzápětí svá chapadla ovíjí okolo hrudníku a pasu čtrnáctileté Meiying tak něžně, že jí nezkřiví ani jediný pubický chlup. Závěr: Megachobotnice, ač  studenokrevná, byla vlastně teplá. ≈≈ Statham si plave v šestikilometrové hloubce jen tak. Upřesnění, plavky (naštěstí) měl, ale nic víc. Závěr: A výrobci skafandrů nebudou mít co žrát. [][] Klobouk dolů před... střihačem traileru, ten lákal dobře. Bohužel, v hlubinách pak číhal jen nepříjemně retardovaný mišmaš. ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Pitomina pevně přisátá k čínským ceckám plných chechtáků a s hlavou až po uší zaraženou v její zadnici. V omalovánkových kulisách se tu prohánějí digitální potvory a vás to má asi napnout, vyděsit, nebo co vlastně. Ano, mě vyděsila myšlenka, že potenciálně existujou diváci, kteří u něčeho podobného zažívají napětí či zábavu, já bych raději místo toho strčil do akvárka svoji ruku a nechal si ožužlávat palec murénou. Dříče Stathama mám rád, ale kdyby jeho roli tady převzal nějaký no name Číňan, nic by se nestalo. Jasone, tebe raději v Ritchieho stáji, na tyhle kraviny je tě škoda. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem to mnohem horší.. S troškou dobré vůle se dá napsat, že je to fajn pitomost na odreágování. Ze začátku mi bylo skoro líto, že jsem na to tenkrát nešel do toho kina, ale ke konci už to bylo pocitově příliš dlouhé a úmorné (což při 116minutách není úplně dobrá vizitka filmu). Že mě to nenasralo a, že mám vpoho den, tak za 3 ať nežeru. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (17)

  • Jason Statham o pokračovaní filmu z roku 2018: „Myslím si, že je to ako čokoľvek v dnešnej dobe – ak niečo zarába peniaze, očividne vznikne chuť zarobiť na tom ešte viac. A ak to nie je dobré, čoskoro to zametú pod koberec – ale tak funguje Hollywood.“ (Arsenal83)
  • Očekávalo se, že si herečka Bingbing Li zopakuje roli oceánoložky Suyin z prvního dílu, ale z neznámého důvodu herečka odstoupila – na konci roku 2021 (tedy zhruba 3 měsíce před začátkem natáčení tohoto filmu) se ovšem nechala slyšet, že na tom zdravotně není nejlépe, konkrétně zmiňovala nespavost a zvýšenou únavu. (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (viac)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (viac)

Reklama

Reklama