Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už od detstva riešia Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley a Daphne Blake záhady po celom svete so Shaggyho maznáčikom, Scoobym-Doo, ale ich najväčšia záhada ešte len príde, keď Blue Falcon najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu. (Continental film)

Videá (3)

Trailer 5

Recenzie (75)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

První minuty dávají naději ve starého dobrého Scooby Doo a jeho partu se stejnými charakteristikami postav, kvůli kterým je máme tak rádi, a stejně založenou pointou odhalování padouchů. V průběhu se to ale změní v příběh, který má s původním Scoobym pramálo společného a vůbec mě už nezajímal. V polovině jsem to vypl, 2 hvězdy za přijatelný vizuál a vtipný rozjezd... ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

/SPOILERY!/ Nevidím motiváciu filmárov pretáčať slávne klasiky pre moderné publikum, keď im to ani poriadne nezarobí. A v tom presne pohorela ďalšia nevýrazná CGI prerábka slávneho seriálu menom Scoob. Ak niekto chcel pošpiniť dobré meno dvojici Hanna-Barbera, dalo sa to spraviť aj lepšie než len spraviť generický príbeh plný mŕtvych MEMES, trendov, ktoré už v túto chvíľu sa dajú považovať za mŕtve, alebo nepatrických a zle napísaných kameo rolí. Taký Emoji Movie v kocke. Mám len jednu otázku. Prečo by niekto skúšal prerobiť Scoobyho do 21. storočia? Veď 70. roky tomu priam vyhovujú! Ak mám byť úprimný ani neviem, prečo tomu filmu dávam tri hviezdy. Za narážky na Tinder, Facebook, Simona Cowela a iných pre film nepodstatných vecí to asi nie je. Skrátka ide tu o rovnaký pokus o aký sa pokúsila aj feministická verzia Ghostbusters. Spraviť sa neskutočne trendy, funky a cool ako to len najviac ide. Lenže o tom Scooby Doo nikdy nebol. Nikdy nebol o príšerne detinských vtipoch a skutočných príšerách. Scooby bez Záhad s.r.o. nie je nič. No a totálne ma dostalo spojenie celého Hanna-Barbera univerza. Ja osobne som nepotreboval mať Flinstoneovcov v jednom vesmíre spolu so Scoobym. Trailery vyzerali inak naozaj sľubne. VERDIKT: Nový pokus vzkriesiť 50 rokov starú frančízu sa opäť nevydarilo a po pár hodinách si už ani nebudete pamätať, čo ste videli. V tomto prípade som za to rád. 51% a Známka: C- ....Tomuto filmu nepomôže už ani nostalgia.... ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Celý film začína naozaj nádejne a dýcha z neho klasická nostalgická atmosféra plná tajomných záhad. Lenže potom autori odpoja Shaggyho a Scoobyho od zvyšku tímu a tým sa všetko zvrtne. Navyše vplyvom toho poskytuje dej veľmi málo z ostatných troch postáv, teda Velmy, Daphne a Freda, ktorí sú tu vlastne len okrajovo. Pôvodné seriály totiž fungovali obzvlášť vďaka vzájomnej dynamike ústredné pätice. Nehľadiac na to však Scoob väčšinu času baví. Scenár je plný hravých hlášok a gagov, pri ktorých sa zasmejú deti i dospelí. A je vždy pozitívne vidieť, že tvorcovia mysleli aj na dospelé doprovody. V poslednom rade by sa tiež nemala opomenúť vizuálna stránka. Tá je na oko príťažlivá a podarená. Zmodernizované verzie známych hrdinov sú dobre vykonané a animácia je kvalitná, nemožno tu veľa vytýkať. ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Ústřední dvojka je sice fajn, ale film jako takový je docela nepovedený...Celou dobu se žánrově hledá a nenachází- chvíli tu máme typický animák se spoustou vtípků, narážek a gagů, chvíli chabý pokus o sci-fi, potom zas hororová atmosféra a řecká mytologie, prostě naprostý mišmaš. A přesto, že se pořád něco děje, je to celkem nuda a zápletka je ohraná až to bolí- padouch, hrdinové, superhrdinové - a na konci zničení padoucha. Ne, nebude to patřit k povedeným animákům letošního roku a vlastně nevadí, že to nejde v kinech, ale docela mě to mrzí, protože jsem měl celkem vysoká očekávání a těšil jsem se...40% ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Tak už aj Scooby Doo sa zapredal súčasnému trendu rozšírených univerz. Navonok sympatický nápad, no autorom zrejme nedošlo, že týmto rozhodnutím sa z filmovej verzie úplne vytratí esencia pôvodného seriálu. A to je už vzhľadom k zvolenému názvu prinajmenšom zvláštne. Nezmyselne vystavaná zápletka navyše pôsobí ako by bola podriadená výhradne spojeniu známych postavičiek štúdia Hanna-Barbera a po príjemne nostalgickom úvode veľmi rýchlo upadne do generických vôd. Obstojná počítačová animácia, zopár vydarených hlášok, či dabing veterána Franka Welkera - to je všetko, čo Scoob ponúka a mne osobne to príde naozaj málo. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (14)

  • Vůbec poprvé můžeme vidět Scoobyho bandu, když se seznámili jako děti. (Jirka.J)
  • V českém dabingu Darstadly v rozhovoru s Fredem řekne: „Pan Hádek tady zůstane se mnou,“ na což Fred odpoví: „Kryštof nebo Matěj?“ Samozřejmě se jedná o odkaz na české herce a bratry Kryštofa a Matěje Hádkovi. (Matej.Krajci)
  • Jedná se vůbec poprvé o film se Scoobym, který je ve 3D. Ve filmu bylo použito jenom CGI. (Jirka.J)

Reklama

Reklama