Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby so Shaggym otvoria nedopatrením truhlu, v ktorej je uväznených 13 nebezpečných duchov. Podarí sa im ich pochytať späť do truhle? (RoMaNprese)

Recenzie (20)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Myšlienka trinástich duchov celkom zaujímavá a určite pridala tomuto seriálu šťavu. Ide zatiaľ asi o jediný seriál Scooby-Dooho na priame pokračovanie, aj keď len náznakovo. Jednotlivé diely boli ako na kolísanke, jedny lepšie, iné horšie, ale akosi sa mi nepáčili animácie. Na ten nový look Daphne som si akosi nezvykol a Scrappy mi stále lezie na nervy. Takže opäť len ďalší priemernejší seriál, ktorý miestami pobavil a miestami dosť nudil. 55 % ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Horší Scooby-Doo seriál už asi byť nemôže. Jednoznačne to postrádalo zvyšok partie a ten uškrečaný Flim Flam či ako sa to volal tak toho by som už po prvej epizóde rozmliaždila dákym kameňom. Je to smutné, že to bolo tak hrozné. Aspoň teda pre mňa. ()

Reklama

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Príšerne nudný Scooby-Doo! Vincent Van Duch je ešte OK, ale Flim Flama by som zaškrtil holými rukami a Scrappyho nemám rád ani v jedinom Scoobym --- proste mi je nesympatický a vadí mi ... Na to, že sa jedná o sériu z roku 1985 je to oproti Scooby Doo Show (1976), ktorý bol výborný katastrofa. Kresby sú podľa mňa horšie a séria má toľko chýb a nelogickostí - neviem si predstaviť, aby sa toto páčilo čo i len deťom. Niekoľkokrát som pri tom zaspal, vkuse zíval. Jediné 3 epizódy, ktoré som prežil v pohode boli 8-10 (When You Witch Upon a Star, It's a Wonderful Scoob a Scooby in Kwackyland), ale už nikdy si túto verziu dobrovoľne nepozriem. ()

RypavaDvojka 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačně jeden z nejlepších. Příjemné odreagování od stejného konceptu ve stylu What´s new Scooby-Doo?, Scooby and Scrappy show apod.. V osmdesátkách vznikly díly, kde je z party jen Shaggy, Scooby a navíc tam je přidaný Scrappy, občasně se objeví Daphne. A "Scooby-Doo a bratři Boo" patří také k mojím nejoblíbenějším. Tato série dostala parádní námět ve stylu truhly plné duchů a srší pravým suchým Scooby-Doo humorem, který je pro Scooby-Doo seriály a filmy typický. Plná palba v podobě 100% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The 13 Ghosts Of Scooby Doo alebo pokus dať Scoobyho a jeho partiu do reálneho hororu, kde budeme mať pre zmenu 13 skutočných duchov. Lenže pokiaľ si dobre pamätám, tak chytených bolo len 12 duchov. Jedna epizóda dielu očividne chýbala. Ale to teraz nebudeme riešiť. Poviem pravdu, že čo sa týka duchov ako takých, tak asi žiadnych si nepamätám tak dobre ako zostavu z tejto série. Hneď stretnutie s Maldorom patrí medzi absolútnu topku v rámci Scoobyho Doo. A dokonca som mal strach, že by mohli nakoniec skutočne prehrať a niečo sa im stať. Pretože v tejto epizóde sa toho skutočne udeje veľmi veľa. Uznávam. K partii Scooby, Shaggy, Scrappy a Daphne sa pridávajú dvojica Flim Flam a Vincent Van Ghoul. Veľa tu ale vie spraviť dabing. Keď je tu Vincent Price, ktorý dabuje Vincenta Van Ghoula, tak je to vždy radosť počúvať. Absolútne stotožnený s postavou a dáva tomu presne ten feeling, ktorý to potrebuje. Zmena, že tu máme skutočných duchov spravila, že aj lokality môžu byť inovatívne a miestami je to strašidelnejšie. Ale samozrejme je to pre deti a odľahčí sa to nejakým tým humorom. Neviem prečo tu mal ale Shaggy červené tričko. Vždy ma to akosi trápilo a doteraz nepoznám odpoveď na to, prečo si dal červené tričko do tejto série. Na tieto diely sa takisto pozriem rád, vedia byť tradičné, no vedia priniesť aj nejakú tú atmosféru. A Time Slime je asi jeden z najsilnejších duchov vôbec. Nebyť Flim Flama, mohla to byť asi jedna z najlepších sérií. Ale stále pre mňa super. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • V seriálu byli Shaggy a Daphne stylizováni do 80. let. U Daphne byl nový vzhled použit pouze v tomto seriálu, kdežto u Shaggyho byl styl využit ještě v dalších třech filmech Scooby-Doo a bratři Boo (1987), Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (1988) a Scooby-Doo and the Ghoul Schoul (1988). (helloween93)
  • Postava Vincenta Van Ducha byla vytvořena podle superhrdiny marvelovských komiksů Dr. Strange. (helloween93)
  • Jedná se o jediný seriál se Scoobym, kde je malé dítě Flim Flam členem party Záhady s.r.o. . (helloween93)

Reklama

Reklama