Reklama

Reklama

Scooby-Doo na strašidelnom ranči

  • Česko Scooby Doo: Shaggyho souboj (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Partia ide navštíviť Shaggyho sesternicu Tawny, ktorá vlastní Ranč bláznivého Q-čka na Divokom západe. Keď tam prídu, sú všetci miestni ľudia, ktorých stretnú, zdesení a utekajú pred Shaggym, ako by to bol duch. Tawny im potom vysvetlí, že Shaggy akoby z oka vypadol svojmu predkovi, vyvrheľovi Fešákovi Jackovi, ktorý kedysi sužoval celý kraj. Jeho duch stále straší osadníkov a Tawny kvôli tomu uvažuje o predaji svojho ranča. Partia však na duchov neverí a rozhodne sa prípad vyšetriť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Scoobyho som mal kedysi strašne rád, postupom času ma už však prestal baviť a stále sa opakujúci humor mi už vôbec nie je po chuti. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Scooby na Divokom Západe. Dá sa povedať, že sa jedná o unikátny diel série, ktorý využíva zaujímavú westernovú atmosféru, príjemné hlášky a tiež vcelku fajn animácie. Jeden z tých lepších dielov, avšak stále sa nezbavujem pocitu, že to najlepšie už má Scooby-Doo za sebou. Tieto nové diely mi už prídu ako varenie z vody. 60 % ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Ve filmu jsou místy dobré hlášky, jako třeba: "...vracel knížky pozdě do knihovny." S moderní dobou přichází modení grafika a jedna hrdinka má tablet, další je hvězda internetu. Ve filmu Scooby-Doo a duch Labužník zase padouch používal dron. Legrace pořád zůstává, ale už to není tak působivé jako ty první epizodky. ()

Galéria (148)

Reklama

Reklama