Reklama

Reklama

Scooby-Doo a legenda o upíroch

  • Česko Scooby-Doo a upíří legenda (viac)

Obsahy(1)

Scooby-Doo a jeho partia priateľov sa vyberú na hudobný festival do Austrálie, kde sa začala zjavovať starodávna legenda, upír zvaný Yowieho Yahoo. Každého, kto sa zúčastní vystúpenia, premení na upíra... (TV Markíza)

Recenzie (12)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Tento upírský Scooby Doo mě zaujal o něco méně než ostatní filmy o Záhadách s.r.o., ale díky celkem pěkné muzice mu přidám na průměrné 3*. Zkrátka příběhově sušší, ale hudebně pěkné. ()

Reklama

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Ajajaj, tak tu ani nefungovala tá dobrá klasická Scooby-Doo hudba. Akosi mi tam nepasovala, aj keď je to stále Scooby. Nebolo to rozhodne zlé ale filmy, ktoré sa týkajú hudby ja akosi nemusím. Hex girls sú v pohode ale aj tak tam nič dobrého "nezahrali" takže slabé 3* mne sa tí upíri, ktorí nevyzerali ako upíri nepáčili. ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

Ak sa na tento film človek pozerá dospeláckymi očami, je jasné, že povie: to je ale blbosť! Uvedomme si, že je to pre DETI a mne sa to ako malému špuntovi páčilo. Postavy zažívajú dobrodružstvo za dobrodružstvom, chovajú sa smiešne ako vždy, má to rýchly spád a človek sa ani na moment nestihne nudiť. Forma nevyniká, no to môže byť deťom jedno. ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (4)

  • Jako pocta původnímu seriálu Scooby-Doo na stopě (1969) se po závěrečných titulcích objevuje zvětšující se logo Hannah-Barbara z roku 1971 (známé také jako „The Box“), ale bez hudby. (LUKICKK)

Reklama

Reklama